Kde koupíte trendy legíny? Podívejte se do fotogalerie.

Kde koupíte trendy legíny? Podívejte se do fotogalerie. Zdroj: Instagram @tinvcb, @waityouneedthis a @keziacook

Adanola, 1162 Kč, adanola.com
Adanola, 1249 Kč, adanola.com
Adanola, 1307 Kč, adanola.com
Arket, 39 eur, arket.com
Calzedonia, 759 Kč, calzedonia.com
25
Fotogalerie

Legíny se v roce 2024 vrátí! Vedle klasických černých se budou nosit tyto 4 varianty

Legíny si v posledních týdnech vydobývají zpátky svou módní reputaci. Nosí se nejen do fitka, ale i jako základ zimního athleisure stylu a rovněž v elegantní kombinaci s jezdeckými kozačkami. Přitom se nemusíte omezovat jen na klasické černé. V následujícím článku představujeme čtyři trendy, které jim vládnou už nyní anebo se budou nosit příští rok.

Lesklé

V posledních týdnech se staly hitem výrazné party punčocháče a tento večírkový trend teď ovlivňuje i příbuznou módu legín. Do popředí se tak vedle basic matných modelů dostávají i kousky s lesklým finišem, které ale jinak můžete kombinovat úplně stejně – třeba v athleisure stylu s dlouhým kabátem, sportovními ponožkami a teniskami.

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 4

Overal

Nad praktičností tohoto trendu se radši nezamýšlejte, nicméně pravdou je, že legínové overaly se rovněž hlásí o slovo – hodit se budou ať už do fitka, tak na domácí cvičení nebo válení. Jestli vás neosloví samotný overal, zaměřte se jen na jeho aktuálně oblíbený odstín – podle magazínu Who What Wear je greige (mix šedé a béžové) barvou, jež legínám dodává luxusní punc!

Pokračování 3 / 4

Kaliopky

Návrat kaliopek, tedy legín s poutkem na chodidlo, předpovídaly módní domy v čele s Bottegou Venetou už v podzimních kolekcích. Zatím příliš prostoru nedostaly, nicméně příští rok to může změnit. Detail, který kaliopky odlišuje od normálních legín, je předurčuje spíše pro party než sportovní kreace. Výhoda? Nazouvací muletky si jimi přichytíte pevně k noze.

Pokračování 4 / 4

Červené

Nedá se svítit, červená barva je aktuálně všude a bylo by zvláštní, kdyby nepostihla ani legíny. Jestli vás módní hrátky s touto barvou baví, můžete přenést trend touch of cherry red i do své fitness rutiny. Samozřejmostí je, že červené legíny pak můžete využít i jako základ pro komfortní outfit ve stylu „jen si rychle potřebuju něco vyřídit“.

Kde koupíte legíny podle posledních trendů? Podívejte se do fotogalerie v úvodu článku.