Boty jsou opravdu důležité, i o tom budeme mluvit

Boty jsou opravdu důležité, i o tom budeme mluvit Zdroj: Pavel Mazáč

Do formy se Šárkou Strachovou
Poradíme, jak vybrat oblečení
Vaše koučka pro příští čtyři týdny
Protahování: jak, kdy, proč? Všechno se dozvíte v průběhu čtyřtýdenního seriálu
Pojďte se Šárkou do toho, spolu to zvládnete
8
Fotogalerie

Začínáte běhat? Máme pro vás plán od Šárky Strachové

Běhání zažívá v posledních letech obrovský boom. Určitě najdete ve svém okolí kamarádku, která své uběhnuté kilometry sdílí na sociálních sítích, nebo přátele, kteří se pravidelně fotí s medailemi za uběhnuté závody. Přemýšlíte, že byste se k nim také přidali? Jenže moc nevíte, jak do toho? Máme pro vás čtyřtýdenní plán a pomůže vám olympijská medailistka Šárka Strachová.

Splňte si svůj sen, tentokrát to vyjde. Od příštího týdne začněte běhat a bude vám u toho fandit přímo olympijská medailistka Šárka Strachová. Má pro vás nachystaný čtyřtýdenní plán, jak na to, i spoustu dalších rad a videí ohledně dýchání nebo výběru bot. Na konci si zaběhnete svých prvních pět kilometrů a máte jedinečnou možnost i motivaci – přijďte po měsíčním tréninku zvládnout svých pět kiláků a ukázat svou píli přímo Šárce do Prahy. Buďte u toho, zlákejte na stejnou startovní čáru třeba kamaráda a vytrvejte. Už žádné sliby. Tentokrát fakt začnete běhat.

První tréninkový plán na každý den s postupným navyšováním i rady Šárky Strachové čekejte již v neděli 19. května na webu iSportLIFE.cz. V pondělí 20. května společně vybíháme!

Co vás čeká prvních sedm dní? Trénink a jedno běžecké téma!Pondělí: tréninkový plán + jak vybrat vhodnou běžeckou obuv Úterý: tréninkový plán + jak správně dýchat Středa: tréninkový plán + ukážeme si dynamickou rozcvičku Čtvrtek: tréninkový plán + protažení po tréninku Pátek: tréninkový plán + jak je to s pitným režimem Sobota: tréninkový plán + máme před během snídat? Neděle: tréninkový plán + nezapomínejme na efektivní odpočinek

Více zajímavých témat, týkajících se aktivního sportování a zdravého životního stylu, najdete na webu iSportLIFE.cz.