..

.. Zdroj: Shutterstock

Známe výherkyně lístků na oblíbený závod RunCzech běžecké ligy!

Máte rády vítr ve vlasech při běhání a těší vás běhat třeba i ve městě? Vyhrajte jeden z pěti volných vstupů na populární RunCzech! Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a  startovné na oblíbený RunCzech, a to konkrétně na Adidas běh pro ženy 5 km, který v rámci Birell Grand Prix proběhne 8. září v Praze, je vaše! 

Lístek na Adidas běh pro ženy, který se uskuteční 8. září v Praze, získávají: Irena Zelená - TřebíčPetra Komárková - LiberecMonika Zezulová - Dolní HeřmaniceVeronika Velechová - PotštátLucie Pokorná - Litomyšl

Běhání přináší ovoce

Pro všechny závody RunCzech zajišťuje společnost Kaufland čerstvé ovoce. Na trati tak budou moct běžci doplnit potřebnou energii formou čerstvých banánů nebo pomerančů. Nejen pro běžce v cíli, ale i pro návštěvníky je k dispozici čerstvé ovocné smoothie ve stánku Kaufland.

„Společnost Kaufland podporuje zdravý životní styl, ke kterému sport bezpochyby patří. Na tratích bude pro běžce přichystáno občerstvení v podobě čerstvého ovoce,“ dodává Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

Všichni nadšenci, kteří se chystají na běh 8. září, navíc mohou před závodem načerpat cenné rady a proběhnout se s Evou Vrabcovou-Nývltovou, nejrychlejší českou běžkyní. Společné setkání proběhne 5. září, a to od 17:00 v Running Mallu, chybět nebude ani ovocné osvěžení od Kauflandu.

Ovoce z domova i z exotických končin

Kaufland má ve svém sortimentu více než 200 artiklů a 100 druhů ovoce a zeleniny, které dováží denně do svých prodejen po celé ČR. Během roku se například prodá 8 odrůd melounů a dokonce až 12 odrůd jablek.

Široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny pochází především od více než 50 českých dodavatelů, ale i z různých koutů světa. Zákazníci tak mají možnost ochutnat i exotické kousky z dalekých destinací, kterými jsou například Peru, Chile, Malajsie a další.

Soutěžní otázka zní:

Pravidla soutěže najdete zde.

Své odpovědi zasílejte přes odpovědní formulář nejpozději do středy 29. 8. 2018. Společnost Kaufland je výhradním dodavatelem ovoce pro běžecké závody RunCzech!