...

... Zdroj: Kaufland Česká republika

Známe vítěze soutěže o vstupenky na RunCzech 2018 v Českých Budějovicích

Jste maratonoví nadšenci a rádi byste pro sebe a pro někoho ze svého okolí vyhráli dvě vstupenky na populární RunCzech? Tento půlmaraton v letošním roce startuje hned na několik místech po České republice. Je tedy jen čistě na vás, kde se závodu zúčastníte a změříte své síly. Odpovězte na jednoduchou otázku a vstupenky na půlmaraton 2. 6. v Českých Budějovicích mohou být vaše.

Vítězkami soutěže jsou:

Marie Vencelová, Vlašim

Anna Vodičková

Jaroslava Průšová, Plzeň

Gratulujeme!

Společnost Kaufland je výhradním dodavatelem ovoce pro závody RunCzech

Pro všechny závody RunCzech zajiš´tuje společnost Kaufland čerstvé ovoce. Na trati tak budou moct běžci doplnit potřebnou energii formou čerstvých banánů nebo pomerančů. Nejen pro běžce v cíli, ale i pro návštěvníky je k dispozici čerstvé ovocné smoothie ve stánku Kaufland.

„Společnost Kaufland podporuje zdravý životní styl, ke kterému sport bezpochyby patří. Na tratích bude pro běžce přichystáno občerstvení v podobě čerstvého ovoce,“ dodává Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

...
... | Zdroj: Kaufland Česká republika

Kaufland má ve svém sortimentu více než 200 artiklů a 100 druhů ovoce a zeleniny, které dováží denně do svých prodejen po celé ČR. Během roku se například prodá 8 odrůd melounů a dokonce až 12 odrůd jablek. Široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny pochází především od více než 50 českých dodavatelů, ale i z různých koutů světa. Zákazníci tak mají možnost ochutnat i exotické kousky z dalekých destinací, kterými jsou například Peru, Chile, Malajsie a další.

Soutěžní otázka zní:

Své odpovědi zasílejte přes odpovědní formulář nejpozději do středy 30. 5. 2018.

Pravidla soutěže najdete zde.

...
... | Zdroj: Kaufland Česká republika