Xperia

Xperia Zdroj: Sony Mobile

Černá barva je sázka na jistotu.
Stříbrný model
Zaujal vás neokoukaný zelený odstín?
4
Fotogalerie

Zažijte dechberoucí HDR OLED s novou Xperií XZ3

Nechte se okouzlit inovativním, tenkým bezrámečkovým designem nového smartphonu Xperia XZ3 od Sony, který perfektně padne do vaší ruky. Telefon disponuje unikátním 6palcovým zaobleným 3D displejem QHD+ HDR OLED 18:9, který staví na technologiích BRAVIA® TV a vy si tak přehrajete videa v maximální kvalitě s hlubší černou, ostřejším obrazem a živějšími barvami.

Podmanivý zážitek ze sledování je umocněn reproduktory S-Force Front Surround Sound, které jsou ještě hlasitější než dříve a také Dynamic Vibration Systemem. Navíc kapacita baterie je 3330 mAh pro ještě delší výdrž, i pokud jste zrovna na cestách.

.
. | Zdroj: Sony

Fotografie v maximální kvalitě

Díky 19MP hlavnímu fotoaparátu Motion Eye™ a 13MP přednímu fotoaparátu budou všechny vaše snímky i selfie vypadat fantasticky. Videa můžete nahrávat ve 4K HDR nebo vyzkoušet Super slow motion ve Full HD s 960 snímky za sekundu. Abyste se nikdy nenudili je tu vylepšená pokročilá funkce 3D Creator nově s výrazy obličeje. Nejen při focení určitě oceníte také provedení odolné proti vodě a prachu, díky kterému můžete telefon bez problémů používat, i pokud zrovna prší.

Chytré technologie pro lehčí život

Vlajková loď nově využívá chytré technologie, například spuštění Smart launch používající umělou inteligenci, se kterým už nikdy nezmeškáte ten správný okamžik, protože se fotoaparát zapne, když telefon zvednete horizontálně. Další chytrou technologií je Side sense, která nabídne vaše nejpoužívanější aplikace v daném místě a čase.

.
. | Zdroj: Sony

Vybrat si můžete ze tří barevných variant pro každý styl - Black, White Silver, Forest Green

Více na https://www.sonymobile.com/cz/