Monica Geller

Monica Geller Zdroj: Profimedia

Ross Geller
Phoebe Buffay
Rachel Green
Chandler Bing
Joey Tribbiani
7
Fotogalerie

Přátelé v roce 2017! Co by dělali Rachel, Ross, Joey a Chandler?

Přátelé... kultovní seriál z 90. let, který nás snad nikdy neomrzí a i 23 let po premiéře se vkrádá myšlenka na natočení nových dílů. Jenže dnes by i Rachel, Ross, Chandler a spol. museli žít trochu jinak. Jak?

Pokračování 2 / 7

Rachel Green

Zapomeňte na Ralpha Laurena. Rachel Green by dnes byla populární módní influencerkou, která si přijde na slušné peníze díky sponzorovaným postům na Instagramu. Tam by zveřejňovala svoje každodenní outfity, účesy a roztomilá selfie s Emmou a ostatní ženy-matky by štvala tím, jak dokonalý má život. Z Rosse by se stal nedobrovolně instagramový manžel – tedy ten, který se nesmí dotknout jídla v restauraci, dokud ho Rachel nevyfotí, a zároveň ten, který musí být vždy připraven trpělivě fotit, dokud není jeho žena se záběrem spokojená.

Rachel Green
Rachel Green | Zdroj: Profimedia

Pokračování 3 / 7

Chandler Bing

Chandler by měl konečně platformu, kam může trousit svoje nevhodné vtípky a sarkastické poznámky – Twitter. Jediné, co by ho štvalo, by byl klesající počet fanoušků. O to pyšnější by byl na svou profilovku – foto s Kendall Jenner, se kterou se jednou na 15 sekund zasekl ve výtahu a aby řeč nestála, svěřil se jí, že moc dobře ví, jaké to je, když se vám otec změní na ženskou. Na důkaz, že je pořád cool a mlád, by si nechal narůst hipsterský plnovous.

Chandler Bing
Chandler Bing | Zdroj: Profimedia

Pokračování 4 / 7

Phoebe Buffay

Pheobe by byla nadšená z popularity veganství! Svůj Instagram a blog by zasvětila zkoušení nejnovějších superpotravin, receptů na "breakfast bowls" a krkolomných jógových pozic, kromě toho by se ale konečně prosadila i jako zpěvačka – její srdcervoucí hit o kočce-smraďochovi by lámal rekordy sledovanosti na Youtube, alespoň co se týče kategorie bizarních virálů.

Phoebe Buffay
Phoebe Buffay | Zdroj: Profimedia

Pokračování 5 / 7

Ross Geller

Stále paleontolog (některé věci se zkrátka nemění), Ross by svůj pager vyměnil za nejnovější iPhone, do kterého by si stahoval vědecké aplikace (a jejich popisem nudil ostatní). Co se týče vztahu s Rachel, rozhodně by se nemusel prokousávat 16stránkovými dopisy (popsanými z obou stran), jednoduše by si vše vyříkávali přes WhatsApp. Společné večery s Rachel by probíhaly tak jako u většiny současných párů – oba by seděli na gauči a každý by si hleděl svého smartphonu.

Ross Geller
Ross Geller | Zdroj: Profimedia

Pokračování 6 / 7

Monica Geller

Monica by zcela jistě najela na vlnu sdílené ekonomiky a pronajímala by legendární byt s fialovými stěnami přes Airbnb. Jako činorodá matka dvojčat, která se ráda chlubí svými úspěchy, by se ještě na mateřské pustila do psaní blogu a natáčení videí, kde by dokumentovala svoje snahy o hubnutí a sdílela návody na téma: skládání ubrousků, jak být dokonalou hostitelkou a jak si efektivně srovnat nádobí v kuchyňské lince.

Monica Geller
Monica Geller | Zdroj: Profimedia

Pokračování 7 / 7

Joey Tribbiani

Joey by si konečně přiznal, že herectví není jeho parketa. Zaměřil by se na televizní reality show. Producentům by se pokoušel vnutit několik námětů, které by se točily kolem něho a jeho sedmi sester (patrně s cílem trumfnout sestry Kardashianovy). Co se týče navazování vztahů, Joey by rozhodně uvítal seznamku Tinder, kde by se prezentoval svou osvědčenou klasikou „Jak to jde?“. Svoje objevy by tradičně zval do Central Perku, legendární kavárny, která v roce 2017 těží ze své devadesátkové estetiky a konečně je "po hipstersku" zase in.

Joey Tribbiani
Joey Tribbiani | Zdroj: Profimedia

Chytla vás nostalgie? Zavzpomínejte si na úvodní znělku seriálu Přátelé!

Video placeholde