.

. Zdroj: Proficredit

Pojištěná půjčka vás zbaví starostí

Dosud jste nikdy neměli finanční problémy a jste přesvědčení, že svou půjčku zvládnete bez problémů splatit? Život je bohužel nevyzpytatelný, obzvlášť v současné nejisté době. Můžete dlouhodobě onemocnět, ztratit zaměstnání nebo se dostat do jiné neočekávané situace, a pak už se to s vámi jen veze. Tedy v případě, že nemáte pojištění půjčky.

Zrušení superhrubé mzdy znamená vyšší šanci dosáhnout na půjčku. Příjmy se zvýšily, a jelikož spousta věřitelů má jako jedno z kritérií příjmy klienta, je nyní získání půjčky snadnější než kdy dříve. Buďte však opatrní, protože nikdy nevíte, kdy se karta obrátí.

Zařídit úvěr dnes není problém, o pojištění kolikrát není žádná řeč

V současnosti se dá zařídit půjčka po telefonu či přes internet. Nemusíte nikam chodit, v některých případech si vás ani extra moc neprověřují. Celý proces je rychlý, mnozí věřitelé se chlubí tím, že u nich máte peníze na účtu už do 15 minut. Zní to moc hezky, tedy do chvíle, než se dostanete do problémů. Pak začnete litovat, proč jste si věci víc neprověřili a nezařídili si také pojištění.

Sjednejte si pojištění rovnou spolu s půjčkou

Existují i jiné možnosti – především možnost zajistit si pojištění rovnou spolu s půjčkou. Příkladem je tato pojištěná půjčka do výše až 100 000 Kč. Pojištění k ní zajišťuje Generali a je dobrovolné, při sjednání si ho tedy můžete i nemusíte zakliknout. Sjednání není o nic složitější, stále je to půjčka s podpisem na dálku. Důležité však je, že vás v případě nouze ochrání.

Pojištění si sami zvolíte

Úvěr je k dispozici se třemi různými variantami pojištění. Základní balíček pojišťuje smrt s následkem úrazu a invaliditu třetího stupně následkem úrazu. Nejkomplexnější balíček pokrývá i ztrátu zaměstnání, závažná onemocnění a mnoho dalšího. Od stupně ochrany se odvíjí také výše úrokové sazby, protože pojištění je již zahrnuto ve splátkách.