Podaří se vám vyčarovat dětem úsměv na tváři?

Podaří se vám vyčarovat dětem úsměv na tváři? Zdroj: Orbit

Orbit už potřetí podpoří SOS dětské vesničky. Zapojte se i vy a oplaťte úsměv znevýhodněným dětem

Každé dítě si zaslouží úsměv. A proto Orbit letos znovu podpoří SOS dětské vesničky starající se o znevýhodněné děti. Do třetího ročníku kampaně Oplať úsměv, která se kromě šíření povědomí o správné dentální hygieně zaměřuje i na podporu zdravého sebevědomí dětí, se tradičně zapojila usměvavá Iva Kubelková, a to i prostřednictvím písničky s všeříkajícím názvem „Úsmev“, nahrané společně s talentovanými dětmi z nadací. Oplácet úsměv můžete ale i vy sami, stačí si jen koupit žvýkačky Orbit. Značka Orbit totiž 1 % z ceny každého výrobku prodaného od 10. září do 21. října 2018 věnuje právě SOS dětským vesničkám. Dobrým skutkem se pak můžete pochlubit pod  hashtagem #oplatusmev a inspirovat tím i ostatní. 

Orbit letošní kampaní Oplať úsměv navazuje na dva předchozí úspěšné ročníky, kdy ve spojení s SOS dětskými vesničkami šíří povědomí o správné péči o chrup a zaměřuje se i na osobní rozvoj a sebevědomí dětí.

Právě v této oblasti kampaň letos doprovází velká novinka: talentované děti z SOS dětských vesniček totiž dostaly možnost nazpívat písničku společně s českou ambasadorkou kampaně – modelkou, moderátorkou a zpěvačkou Ivou Kubelkovou, a slovenskou ambasadorkou, zpěvačkou Máriou Čírovou.

Ambasadorkou projektu je Iva Kubelková.
Ambasadorkou projektu je Iva Kubelková. | Zdroj: Orbit

Jejich verze písničky „Úsmev“ od slovenské kapely Modus zaručeně zvedne náladu i Vám. Společně s hudebním klipem, který vznikl přímo v nahrávacím studiu, ji najdete na &feature=youtu.be" target="_blank">Youtube, webu Orbit Klub, Facebooku i na Instagramu značky Orbit.

Úsměv je důležitý pro sebevědomí, míní Kubelková

„Moc mě těší, že se už potřetí mohu podílet na rozzáření úsměvů dětí, které bohužel zatím v životě neměly tolik štěstí, kolik by si zasloužily. Jsem přesvědčená, že kampaň Oplať úsměv má smysl nejen kvůli vybraným finančním prostředkům pro SOS dětské vesničky, ale také kvůli osvětě v oblasti dentální hygieny, protože právě zdravý úsměv je tak důležitý pro zdravé sebevědomí dětí i dospělých. Letos jsme navíc vytvořili hravý song, bylo strašně hezké pozorovat děti z SOS vesniček, jak si celý den s úsměvem užívají,“ komentuje svou účast v kampani Iva Kubelková.

„Díky předchozím dvěma ročníkům kampaně už Orbit vesničkám věnoval přes 1,8 milionu korun, které jsme využili například na vybavení nízkoprahového centra Kajuta, jeho celoroční provoz a mzdové náklady sociálních pracovníků. Děti navíc velmi baví program, který je s Oplať úsměv spojený, ať už jsou to dentální workshopy, soutěže nebo vystoupení známých osobností. Moc už se proto těšíme i na letošní spolupráci, každý ročník přináší nejen nová překvapení, ale i více dětských úsměvů,“ uvádí Mgr. Jindra Šalátová, národní ředitelka SOS dětských vesniček.

Osvěta, která pomáhá

V letošním roce nashromážděné finanční prostředky přispějí na mzdy sociálních pedagogů a poputují i na kompletní rekonstrukci koupelen v brněnské pobočce SOS dětských vesniček, aby byly zlepšeny podmínky nejen pro dentální hygienu.

Nad rámec vybrané částky pak značka Orbit v rámci kampaně připravila pro děti již před letními prázdninami workshopy, na kterých si pod dohledem týmu dentálních hygienistek vyzkoušely zásady správného čištění zubů a odnesly si potřebné pomůcky v podobě dentálních balíčků. Děti zároveň při této příležitosti navštívila i Iva Kubelková a slovenský tanečník a choreograf Laci Strike, kteří rozezpívali a roztančili všechny zúčastněné.

Podaří se vám vyčarovat dětem úsměv na tváři?
Podaří se vám vyčarovat dětem úsměv na tváři? | Zdroj: Orbit

Zapojte se spolu se značkou Orbit do projektu „Oplať úsměv“ a přispějte dětem v SOS dětských vesničkách ke zdravému úsměvu i sebevědomí. Jakékoliv žvýkačky z portfolia značky Orbit, které jsou součástí péče správné dentální hygieny v jakémkoliv věku, přispívají ke zdravým a krásným zubům i k dětským úsměvům, můžete v tomto období od 10. 9. do 21. 10. 2018 zakoupit například v nákupním řetězci Globus. Oplaťte úsměv, každý úsměv se přeci počítá – i ten váš!

Více na www.oplatusmev.cz.