..

.. Zdroj: iStyle

Nevíte, jaký dárek koupit? Tyto tipy vám usnadní rozhodování

Vánoce se nezadržitelně blíží a čas na nákup dárků rychle utíká. Stále přemýšlíte, co darovat blízkým pod stromeček? Stylovými doplňky od iStyle uděláte druhým zaručeně radost.

Dárkový poukaz poskytuje svobodu volby

Dárkový poukaz od iStyle potěší úplně každého. Je univerzální a poskytuje možnost výběru v prémiových prodejnách. Poukazy jsou dostupné v hodnotách 500, 1000, 1500 a 5000 Kč, ale není problém dobít je na jakoukoliv částku vyšší než 500 Kč. Sleva platí na širokou nabídku zboží od počítačů Mac až po smart doplňky.

Stylová sluchátka pro milovníky hudby

Hledáte dárek pro osobu, která zbožňuje hudbu a sluchátka využívá na denní bázi? Beats by Dr. Dre jsou pravděpodobně nejznámější bezdrátová sluchátka a bezdrátové reproduktory, které se těší obrovské popularitě zejména mezi mladými lidmi.

Poskytují špičkový zážitek z poslechu hudby díky inovativním technologiím, jakou je například tlumení vnějšího hluku. Největší výhodou je, že jsou bezdrátová a nepotřebují žádné kabely. Oblíbené písně přehrají z iPhonu, iPadu či iPodu.

Noste si hudbu vždy s sebou

Dost bylo nekvalitního zvuku a šumu. Moderním a neobvyklým dárkem na Vánoce může být i bluetooth reproduktor. Ocení ho zejména mladší generace, které mají na kvalitu přehrávané hudby vysoké nároky.

Kompaktní a designově zdařilé reproduktory jsou snadno přenosné a kompatibilní se všemi smartphony díky technologii bluetooth. Ta umožní vychutnat si oblíbené interprety opravdu všude, od dětského pokoje až po dovolenkovou pláž či městský park.