.

. Zdroj: internal

Nahý rok Belly Hadid: Podívejte se na její odvážné modely!

Topmodelka Bella Hadid, mladší sestra ještě populárnější Gigi Hadid, si zřejmě dala předsevzetí, že v letošním roce předvede ty nejodvážnější modely. A zatím se jí to daří! Že by zrovna nahota byla cestou k tomu, aby převálcovala starší Gigi, to si nemyslíme, ale nedá se popřít, že jí to v odvážných šatech opravdu sluší!

Pokračování 2 / 9

Leden 2017

Diorova múza, tak se jinak říká Belle, která dělá módnímu domu jen tu nejlepší reklamu. Na začátku roku vyrazila na večírek v dokonale rozpoznatelných šatech dílny Dior, které jsou však v horní částí průsvitné. Ani to modelku nedonutilo obléknout si podprsenku, a tak se každý zúčastněný mohl pokochat pohledem na její ňadra. Dost odvážné, že?

Pokračování 3 / 9

Leden 2017

Na lednové přehlídce francouzského návrháře Alexandra Vauthiera předvedla velmi odvážný model, který sklidil úspěch.

Pokračování 4 / 9

Květen 2017

Tohle je v případě Belly Hadid ještě poměrně cudný model. Má totiž kalhotky a bradavky si přelepila černými páskami.

Pokračování 5 / 9

Květen 2017

Na letošní Met Gala oblékla Bella síťovaný blýskavý overal z dílny Alexandera Wanga. A vypadala božsky!

Pokračování 6 / 9

Květen 2017

Jak být na filmovém festivalu v Cannes za největší hvězdu? Bella na to přišla. Oblékla průsvitné šaty poseté diamanty z dílny Ralph & Russo a veškerá pozornost patřila ten den jen a jen jí.

Pokračování 7 / 9

Červenec 2017

A jsme zpět na přehlídkovém mole! Alexandre Vauthier opět vsadil na Bellu Hadid a předvedl na ní své nejodvážnější modely.

Pokračování 8 / 9

Červenec 2017

A nebyl to samozřejmě jediný model, který Bella ten večer předvedla. Tenhle outfit inspirovaný vojenskou uniformou sklidil největší úspěch!

Pokračování 9 / 9

Červenec 2017

A když už se Bella tak ráda odhaluje, tak proč by nemohla nafotit odvážnou titulku. Magazín V si ji vybral na svou červnovou obálku, kde zapózovala oblečená jen do titěrných denimovým kraťasů a diamantů.