Heidi Klum jako páv na své halloweenské party 2023.

Heidi Klum jako páv na své halloweenské party 2023. Zdroj: Profimedia.cz

.
2022: Rybář a červ
2022: Červ
2019:
2018:
22
Fotogalerie

Heidi Klum a všechny její bláznivé halloweenské masky. Co si připravila letos?

Žádný Halloween by nebyl úplný bez legendární party Heidi Klum. Supermodelka ji s výjimkou dvou covidových let pořádá už více než dvě dekády a zejména v poslední době proslula tím, že svými špičkovými kostýmy posouvá hranice fantazie. Už byla kreslenou postavičkou, starou dámou, tělem staženým z kůže, svým vlastním klonem i nechutným červem. „Je to legrace. Chci lidem ukázat, že nemusí pokaždé chodit za sestřičku nebo policistu,“ říká. Jaký kostým si pro své natěšené obecenstvo připravila letos?

Podaří se jí (opět) překonat samu sebe? A je to vůbec možné? To jsou otázky, které doprovázejí tradiční halloweenskou party Heidi Klum. Aby rozjitřila očekávání, rekapituluje supermodelka pár dní před Halloweenem své dosavadní kostýmy a postupně odhaluje ten aktuální. A je to opravdu zábavná podívaná.

TIP NA VIDEO: Jak se měnily dámské šaty za posledních sto let?

Video placeholde

Nekorunovaná královna Halloweenu se totiž od roku 1999, kdy pořádala první ročník dnes již legendárního večírku, převtělila do řady neuvěřitelných postav – zejména v posledních letech se nevyhýbá ani morbidním převlekům. Svým kostýmem vyrazila všem dech třeba v roce 2011, kdy pořádala party v Las Vegas.Tehdy se coby „svlečená z kůže“ nechala přivézt na nemocničním lůžku, které tlačili doktoři ve zkrvavených pláštích.

2011: Tělo
2011: Tělo | Zdroj: Profimedia.cz

Působivý bodypainting za dva roky vystřídala maska opice, pod kterou byste přední topmodelku hledali marně. Tehdy se do párové kreace zapojil i Heidin dnes již exmanžel, zpěvák Seal. Masku, kterou by jí mohli závidět i leckteří filmaři, předvedla Heidi také o dva roky později, kdy se převtělila do stařeny. Zdánlivě jednoduchý nápad provázelo špičkové zpracování, které předčilo i kostýmní opulenci jiných Heidiných masek.

2011:
2011: | Zdroj: Profimedia.cz

Člověk si říká, že něco takového už nelze překonat, ovšem Heidi neváhá každý rok zajít ještě dál, aby překvapila. V roce 2016 kupříkladu vyrazila sama za sebe, s sebou ovšem měla pět klonů – modelek, které byly nejen stejně oblečeny, měly stejnou barvu vlasů, účes a make-up, ale dokonce i speciální protetické masky, aby se co nejvíc podobaly Heidi. A ač se to na první pohled nezdá, celá tahle legrace údajně vyšla na neuvěřitelných deset milionů dolarů.

2016:
2016: | Zdroj: Profimedia.cz

Heidi Klum zkrátka Halloween zbožňuje natolik, že je kvůli masce ochotná strávit v maskérně nekonečné hodiny. Podobnému martyriu se nevyhýbá ani její současný manžel, Tom Kaulitz známý ze skupiny Tokio Hotel, se kterým Heidi vymýšlí párové masky. Po Shrekovi a Fioně nebo kosmonautovi a vesmírném monstru šli loni za rybáře s vypadlým okem a obřího červa.

2022: Rybář a červ
2022: Rybář a červ | Zdroj: Profimedia.cz

Pro letošní rok si Heidi přichystala návrat do zvířecí říše. V minulosti už byla havranem, letos se proměnila v páva – samozřejmě i se zobákem. Zatímco loni se nemohla vůbec pohybovat a z jejího kostýmu se stal virální hit, letos si člověk klade otázku, zda se bude moct během svého opulentního halloweenského večírku aspoň najíst. Nicméně nebyla by to Heidi, kdyby šla za obyčejného páva. Jejímu kostýmu dodávala přesah desítka tanečnic a tanečníků oděných do overalů s motivem pavích per a ocasů – součástí předvedení byla i efektní pohybová performance – a Tom Kaulitz se vedle Heidi objevil v kostýmu obřího ptačího vejce. Klum tradičně na Instagramu sdílela střípky svého kostýmu a jako obvykle se jí podařilo fanoušky zmást. Někteří na základě jednoho z teaserů tipovali, že půjde za Vecnu ze Stranger Things, jiní v ní zase viděli zombie ze seriálu The Last of Us.

Který kostým Heidi Klum byl v průběhu let nejbláznivější? Podívejte se do galerie v úvodu článku.