.

. Zdroj: Olymptoy

Hračka pro děti i dospělé: pojďte si hrát se Siku Control

Siku Control jsou RC modely na dálkové ovládání. Stisknutím tlačítka tak můžete pracovat na poli, bagrovat, nakládat a přepravovat materiál.

Německá značka Siku je známá jako výrobce modelů autíček, zemědělských strojů a dalších typů vozidel. Modely Siku jsou oblíbené napříč generacemi. Potěší malé i velké sběratele.

Siku Control

V populární řadě Siku Control 32 najdete modely traktorů a stavebních strojů, které jsou vyrobeny v měřítku 1:32 a jsou na dálkové ovládání.

Novinkou u Siku Control jsou modely ovládané přes Bluetooth pomocí aplikace v tabletu či chytrém telefonu. Toto ovládání je velmi intuitivní a užijete si s ním nový způsob herní zábavy.

.
. | Zdroj: Olymptoy

Jaké stroje vybrat?

RC modely ovládané přes aplikaci

Siku Control Volvo je tahač vyrobený s láskou k detailům. Všechny jeho funkce budete jednoduše ovládat v aplikaci SIKUCONTROL. Spolu se sklápěcím návěsem získáte ceněného pomocníka na staveništi.

Siku Control John Deere je traktor plný moderních technologií. Pořídíte ho ve více variantách, také např. jako traktor s čelním nakladačem nebo traktor s dvojitými koly.

.
. | Zdroj: Olymptoy

RC modely na rádiové ovládání

Siku Control traktory značek John Deere, Fendt a Claas, to je prověřená klasika na dálkové ovládání. Užijete si s nimi skvělý pocit z odvedené práce. K té s přehledem přispěje i Siku Control bagr Liebherr. Tak šup do práce.

Ten správný RC Siku Control model koupíte v online hračkářství mrakyhracek.cz. Další tipy na zábavu pro kluky i holky najdete v článku Figurky Schleich: 6 tipů pro nekonečnou zábavu. Nechte se inspirovat výběrem skvělé zábavy.