...

... Zdroj: iStock.com

Festival Evolution nabízí víkend plný zdraví, krásy a osobního rozvoje

Tak schválně, kdy naposledy jste si udělala chvíli čas sama na sebe? Už ani nepamatujete? Tak se zkuste na chvíli zastavit a říct si upřímně: Proč by to nemohlo být zrovna tento víkend? A pokud si řeknete Proč ne?, můžete rovnou zamířit na Výstaviště Holešovice v Praze. Právě o tomto víkendu se zde bude konat Festival Evolution se zaměřením na zdravý životní styl.

Říká se, že ženy mají dvě zbraně – kosmetiku a slzy. A my jsme rozhodně pro první variantu. Udělejte si čas sama na sebe a přijďte se podívat, co nového se na poli přírodní kosmetiky urodilo. Víte, že existuje dekorativní kosmetika vyrobená z barevných pigmentů z ovoce a zeleniny? Že s vypadáváním vlasů vám může pomoci ajurvéda?

Vyznáte se v tom, které tuky tělu škodí a naopak? Některé mastné kyseliny totiž podporují hubnutí, omlazení pleti, jiné zlepšují paměť a další působí antidepresivně. Které to jsou a ve kterých potravinách se skrývají, prozradí například ve své přednášce dr. Barbara Miller, výživová specialistka z Německa.

Osahat, ochutnat i přivonět

Přednášek vás čeká celá řada a kromě teorie můžete vše vyzkoušet i v praxi. Obě sekce, přednášky i workshopy, jsou neoddělitelné a vzájemně se podporují – o čem se v rámci programu bude mluvit, to je možné si rovnou vyzkoušet, osahat, ochutnat nebo si přivonět.

Připravena je rozsáhlá food zóna, ve které můžete ochutnat nabídku z tradiční kuchyně i ze specialit různých stravovacích směrů. Posezení si vyberete buď ve vnitřním prostoru, nebo venku pod širým nebem. Těšit se můžete i na demo ukázky přípravy nápojů a jídel pro nejrůznější výživové směry.

Jak lépe žít

Kromě zástupců konvenční, alternativní či celostní medicíny budou na festivalu zastoupeni profesionálové z oboru kosmetiky, renomovaní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, psychologové a odborníci se podívají na naše vztahy a pedagogové představí nejnovější trendy vzdělávání pro děti i dospělé, chybět nebudou ani lektoři pohybových aktivit a hudební či taneční vystoupení.

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o mateřství a rodičovství, ale báli jste se zeptat, vám prozradí sestava expertů; lékaři, pedagogové a další odborníci se zaměří na aktuální témata od porodních témat přes správnou výživu, péči o dětské zdraví až po inovativní možnosti vzdělávání či rozvoj talentu u dětí.

Chybět zde nebudou ani poradny z různých oborů, zajímavé budou také workshopy, které představí různé metody osobního rozvoje a vzdělávání, nebo celodenní dílničky pro děti i dospělé.

Kompletní festivalovou nabídku a doprovodný program najdete na webu www.festivalevolution.cz nebo sledujte www.facebook.com/eso.bio.eco.