Video placeholde

Ester Geislerové uteče milenec od oltáře. Najde novou lásku? Zajděte si na LOVEní!

Hlavní postava Eliška zažije noční můru všech žen – v den svatby jí ženich uteče od oltáře! Přestože zlomené srdce bolí, nakonec se jí díky tomuto zklamání naskytnou zcela nové možnosti. Romantická komedie o tom, že lásky je někdy málo a někdy zase moc, bude mít premiéru v první jarní den, 21. března!

Eliška má právě svatbu a v krásných šatech čeká na osudové "ano", které bohužel nezazní... Ženich totiž vezme roha a od oltáře uteče! Zdrcená nevěsta, kterou hraje Ester Geislerová, má naštěstí kamarádku, která přesně ví, co udělat. Založí Elišce profil na osvědčené seznamce, a tím začíná zábavný hon na lásku. Eliška se vrhá do randění naslepo, aby mezi řadou katastrofických schůzek a sérií trapasů našla nový vztah. Podaří se jí to?

LOVEní se natáčelo v režii Karla Janáka, který se s Ester Geislerovou setkal po dlouhé době od natáčení slavných Snowboarďáků. "Ester byla pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je jemná, založená na nadhledu a lehké ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy," nešetřil chválou režisér.

Kromě Ester Geislerové se můžete těšit na Jakuba Prachaře, Martina Písaříka, Veroniku Žilkovou, Jaroslava Plesla a Evelyn Kramerovou. Film jde do kin první jarní den, tedy 21. března.