Petra Běhalová

Petra Běhalová Zdroj: archiv Petry Běhalové

Elegantní a chytré hodinky aneb Na sport i do společnosti

Ráda nosíte hodinky a přitom chcete zároveň parťáka na sport, který vás bude motivovat a sledovat, co všechno jste zvládla? Pořiďte si Garmin vivoactive4S a Garmin Venu. My jsme je pro vás vyzkoušeli.

Garmin vivoactive4S a Garmin Venu jsou dvojicí elegantních chytrých hodinek, které vám pomohou udržet kondici a které současně neudělají na zápěstí ostudu ani v práci, ani ve společnosti. Oba modely jsou kompatibilní s Android i iOS telefony a oba nabízejí všestranné sportovní využití od běhu, jízdy na kole přes plavání, golf, lyže až po jógu. Vivoactive 4S mají menší průměr pouzdra hodinek a stále viditelný, úsporný displej, zatímco Garmin Venu s větším průměrem jsou vybavené zářivým AMOLED displejem, který v době neaktivity zhasíná. Tyto chytré hodinky vydrží na jedno nabití až 5 dní v případě modelu Venu a až 7 dní v případě hodinek Vivoactive 4S.

Hodinky Garmin
Hodinky Garmin | Zdroj: Garmin Czech

Na vlastní kůži vyzkoušela:

Petra Běhalová, finalistka soutěže Restart s Dietou v kategorii FIT

Na rozdíl od klasických sportovních hodinek jako ženská ocením zaprvé vzhled. Hodinky na ruce vypadají opravdu moc pěkně, mají nádhernou módní barvu a hodí se ke všemu, nejen k legínám. Dále oceňuji hlavně jejich funkci placení. V dnešní době velmi pohodlné, pokud se vám stane, že si vyběhnete a dostanete chuť na něco dobrého, nemusíte se vracet pro peníze, přiložíte a máte zaplaceno. Během kruhového tréninku mi hodinky ukazovaly hladinu stresu, což je docela zajímavý poznatek, a určitě oceníte i ukazatel spálených aktivních kcal a uběhnuté km při tréninku.

Petra Běhalová
Petra Běhalová | Zdroj: archiv Petry Běhalové