....

.... Zdroj: Milka/Máma s přehledem

DIY: Vyzkoušejte originální balení a zdobení vánočních dárků

Kouzelný vánoční čas je tu a s ním i balení dárků. Obdarujte vaše blízké dárkem od srdce, který navíc zabalíte do vlastnoručně vyrobeného balicího papíru. Uděláte tak obdarovanému dvojitou radost. 

Společně s Milkou a bloggerkou Mámou s přehledem jsme přichystali inspirativní nápady, kterými hravě zabavíte i vaše dítko.

Podívejte se na video a užijte si kouzlo Vánoc každý den:

DIY papír s obtisky Fantazii se meze nekladou, užijte si spoustu zábavy při výrobě balicího papíru.

....
.... | Zdroj: Milka/Máma s přehledem

Co budete potřebovat?

- Jednobarevný balicí papír - Vykrajovátka s vánočním motivem - Bramboru / polystyren / korek / provázky - Temperové barvy - Nůž

Jak na to?

Bramboru rozříznete na půl a do překrojené části celým vykrajovátkem vytlačte tvar. Nožem pak odkrojte zbytky brambory a vykrajovátko sundejte. Zbyde vám brambora s vykrojeným tvarem. Vyberete si vámi zvolenou barvu, nanesete ji na razítko, a můžete tisknout na papír. Stejný způsob můžete použít i korek nebo polystyren.

Náš tip: Obtisky můžete vytvořit i z klubíčka namočeného z jedné strany v barvě.

Balicí papír s ozdobnou vločkou

Vyzkoušejte jednoduchou dekoraci na vánoční dárek.

....
.... | Zdroj: Milka/Máma s přehledem

Co budete potřebovat?

- Balicí papír s vánočním motivem (můžete použít i vlastnoručně vyrobený balicí papír) - Nůžky - Lepidlo / izolepa - Bonbony Milka

Jak na to?

Balíček zabalte klasickým způsobem. Ze stejného balicího papíru si pak vystřihněte obdélník (takvelký, aby poměrově seděl k zabalenému dárku). Obdélník začněte skládat do harmoniky. Vzniknevám pruh, který přehnete na půl a přilepíte k sobě dvě strany, aby vám vznikl polokruh. To saméopakujete ještě jednou. Následně obě dvě části slepte k sobě, aby vám vznikl kulatý tvar. Nakonecozdobnou vločku přilepte na balíček.Náš tip: do středu vločky můžete umístit čokoládový bonbon Milka.

DIY samolepky

Vymýšlejte, vystřihujte, lepte a vytvořte tak originální vánoční samolepky.

...
... | Zdroj: Milka/Máma s přehledem

Co budete potřebovat?

- Jednobarevný balicí papír - Barevnou lepicí fólii - Nůžky - Tužku - Stuha - Jak na to?

Dárek zabalte do jednobarevného balicího papíru. Na barevnou fólii si nakreslete nejrůznější vánoční motivy, které následně vystřihnete a nalepíte na zabalený dárek. Nakonec balíček ozdobte převázanou stuhou.