Video placeholde

Další módní tabu pokořeno: Rita Ora vyrazila na červený koberec v županu

Když zpěvačka Rita Ora vystoupila z limuzíny na evropských hudebních cenách MTV EMA, všem vyrazila dech. Vypadala totiž, jako by se rozhodla vyrazit na červený koberec uprostřed svých příprav – sice perfektně nalíčená a ozdobená diamantovými šperky, ale současně oděná v dlouhém bílém županu a s froté turbanem na hlavě. Proč zvolila tento outfit?

Vypadalo to jako skvělá rebelie. Zpěvačka, která už má po krk všech dokonalých šatů a je si dobře vědoma, že její krása vynikne i v županu. Nonkonformní umělkyně, jež se rozhodne na červeném koberci testovat, co všechno jí projde. Císařovna a její nové šaty! Jenže vše bylo pravdou jen napůl. Ano, Rita Ora zvolila provokativní outfit, ale zároveň nešlo o skutečný hotelový ani její vlastní župan či ručník, jakkoli to působilo věrohodně.

Rita Ora v modelu z kolekce Palomo Spain
Rita Ora v modelu z kolekce Palomo Spain | Zdroj: Profimedia.cz

Tato "róba" totiž pochází z pánské kolekce španělské značky Palomo Spain pro jaro/léto 2018 (ačkoli tato androgynní značka rozdíly mezi pohlavími spíše stírá a běžně obléká modely do ženských šatů). Pokud je vám název španělské značky jen trochu povědomý, pak vězte, že je to tatáž, kterou zvolila Beyoncé na své první focení s dvojčaty.

Model z kolekce Palomo Spain jaro/léto 2018
Model z kolekce Palomo Spain jaro/léto 2018 | Zdroj: Profimedia.cz

Ačkoli na sebe Rita Ora tímto outfitem strhla veškerou pozornost, ceny si nakonec odnesli jiní. Největší hvězdou večera se stal kanadský zpěvák Shawn Mendes, který vyhrál v prestižních kategoriích nejlepší píseň i nejlepší umělec, cenu získal i Eminem (v kategorii hip-hop), kapela Coldplay (v kategorii rock), Ed Sheeran (v kategorii live) nebo Camila Cabello (v kategorii pop).

Kanadský zpěvák Shawn Mendes se stal hlavní hvězdou MTV EMA
Kanadský zpěvák Shawn Mendes se stal hlavní hvězdou MTV EMA | Zdroj: Profimedia.cz