Marc Anthony a Jennifer Lopez

Marc Anthony a Jennifer Lopez Zdroj: Profimedia.cz

10 hollywoodských párů, které nejlépe ustály rozvod

Rozchod nemusí vždycky skončit házením talířů a nenávistí. Někdy se dokonce z bývalých partnerů mohou stát skuteční kamarádi. Nevěříte? Příkladem za všechny jsou tyto slavné páry.

Ustát rozchod s grácií je občas majstrštyk. Nota bene pokud se ten, s kým se rozcházíte, nezachoval úplně čestně. Jsou ale i páry, které se i po rozchodu přátelí a na vztah i na rozchod vzpomínají s úsměvem. Představujeme vám deset z nich.

Pokračování 2 / 11

Elizabeth Hurley a Hugh Grant

Přestože byl jejich vztah plný skandálů, po rozchodu tento britský pár zůstal skvělými přáteli. Dokonce spolu byli po 10 letech na horách a Hugh je také kmotrem syna Elizabeth, Damiana, kterého má herečka s filmovým producentem Stevem Bingem.

Pokračování 3 / 11

Kate Hudson a Chris Robinson

Mnohé překvapilo, když si mladičká Kate Hudson vzala za muže o třináct let staršího muzikanta Chrise Robinsona. I když láska tehdy jedenadvacetileté herečky a rockera vydržela jen šest let, dodnes se tito dva přátelí a starají se o syna. Od jejich rozvodu přitom uplynulo deset let.

Pokračování 4 / 11

Demi Moore a Bruce Willis

Demi a Bruce jsou ukázkovým příkladem klidného rozvodu a společného přátelství. Jejich manželství trvalo 13 let a i po rozvodu jsou si vzájemnou oporou. Pokaždé, když se objevili na červeném koberci, měli s sebou jednu ze svých tří dcer. Také spolu prožívali důležité chvíle, například svatbu Demi Moore a Ashtona Kutchera.

Pokračování 5 / 11

Reese Witherspoon a Ryan Phillippe

Byli spolu na první pohled tak dokonalí, že by jejich rozchod málokdo čekal. Jenže do soukromí dvou lidí vidí málokdo. Reese Witherspoon a Ryan Phillippe jsou rozvedeni už přes deset let a dodnes spolu vycházejí velmi přátelsky. Často se spolu potkávají třeba na sportovních zápasech svých dětí.

Pokračování 6 / 11

Courteney Cox a David Arquette

Hvězda seriálu Přátelé, Courteny Cox byla za Davida Arquetta vdaná čtrnáct let. Důvod, proč museli jít od sebe, byl dle vyjádření herečky ten, že se z nich stali místo partnerů pouze kamarádi a chyběla jim pro vztah tolik důležitá intimita. A nejspíš nešlo o pouhou rozvodovou furmulku, jako kamarádi totiž fungují i nadále.

Pokračování 7 / 11

Scarlett Johansson a Ryan Reynolds

Jejich manželství ptrvalo pouhé dva roky, ale možná i právě proto spolu dnes Scarlett Johansson a Ryan Raynolds vycházejí. Oba se k rozchodu vyjadřovali pouze pozitivně a v přátelském duchu. Zatímco Scarlett má za sebou další nevydařené manželství trvající pouhé dva roky, Ryan je šťastný po boku své druhé manželky Blake Lively.

Pokračování 8 / 11

Christie Brinkley a Billy Joel

Když o vás bývalý muž napíše píseň, leckterá z nás by se mohla obávat, jak bude vypadat její text. To ale neplatilo v případe Billyho Joela, který pro svou exmanželku Christie Brinkley složil a nazpíval legendární hit Uptown Girl. Christie byla i na jeho koncertě, kde jí Billy tuto píseň před fanoušky věnoval.

Připomeňte si hit Uptown Girl:

Video placeholde

Pokračování 9 / 11

Gwyneth Paltrow a Chris Martin

Když se před třemi lety rozcházel jeden z do té doby bezproblémových slavných párů, Gwyneth Paltrow Chris Martin, vymysleli si pro média pojem conscious uncoupling, což se dá přeložit jako "uvědomělé odpárování". V praxi to znamená nejen to, že se rozejdete jako přátelé, ale že se o sebe nadále zajímáte a jako rodina jezdíte třeba na dovolenou. Že to může fungovat, dokazují Chris a Gwyneth na Instagramu, kde pravidelně zveřejňují společná selfie se svými dětmi.

Pokračování 10 / 11

Jennifer Lopez a Marc Anthony

Když se Jennifer Lopez a Marc Anthony rozvedli, pro oba dva to bylo velmi bolestivé a Marc tvrdil, že svoji ženu bude vždy milovat. A skutečně to málem dopadlo tak, že se k sobě tito rodiče devítiletých dvojčat vrátili. Ačkoliv je dnes jejich láska spíše přátelská, objevují se společně občas na akcích a navzájem jeden na druhého pějí chválu.

Pokračování 11 / 11

Angelina Jolie a Billy Bob Thornton

Na krku prý nosili v ampuli krev jeden druhého, Angelina Jolie si dokonce nechala vytetovat jméno Billy Bob Thornton na rameno. I když si jej po rozvodu nechala odstranit, její bývalý muž z života nezmizel. I přes všechny skandály spolu dodnes vycházejí bez problémů a Angelina dokonce napsala předmluvu ke knize Billyho.