Eliška Lacinová

Eliška Lacinová Zdroj: archív autorky

Wilkinson Sword
Restart s Dietou 2020, semifinále
Restart s Dietou 2020, semifinále
...
Wilkinson Sword
8
Fotogalerie

Hladká na vlastní kůži: Testujeme holicí strojky od značky Wilkinson Sword

Před dvěma měsíci jsme nechali naše finalistky Restartu s Dietou v kategorii FIT otestovat holicí strojky Intuition Complete od značky Wilkinson Sword. Jaké jsou jejich zkušenosti?

Eliška Lacinová

Za sebe můžu říct, že jsem byla spokojená. Intuition Complete holí hladce a bez podráždění, na což je konkrétně moje pleť dost citlivá. Díky šikovné hlavici se dostane i do ne tak snadno přístupných míst a druhý den nebyly na mé pokožce zarudlé pupínky. To jsem velmi ocenila. I díky designu a dobrému držení těla strojku ode mě dostává palec nahoru. Určitě ho budu používat dál.

Petra Běhalová

Holicí strojek mě na první pohled zaujal krásnou barvou. Myslím, že ji ocení každá žena. Velmi dobře padne do ruky díky tomu, jak je vytvarovaný. Co mě ale překvapilo, je, jak pěkně drží linii s tělem. Po dlouhé době jsem tak neměla pořezaná kolena. Je velmi příjemný a holení s ním nezabírá moc času. Já jsem spokojená.Monika Urbančíková

Wilkinson Sword
Wilkinson Sword | Zdroj: iStock.com

Na první pohled mě zaujal design tohoto holicího strojku. Má příjemnou, líbivou barvu. Která žena nemá ráda růžovou? Při použití bylo znát, že je rukojeť tvarovaná, aby dobře seděla a holení bylo co nejpohodlnější. Strojek zvládl dobře oholit i složitější místa a nedráždil pokožku, což jsem velmi ocenila, protože mám kůži poměrně citlivou a po holení se mi často stává, že mi zůstanou nepříjemné a nevzhledné fleky. Moc děkuji za možnost tento strojek vyzkoušet.

Pavla Kulichová

Na holítku Intuition Complete mě jako první samozřejmě zaujal vzhled, protože vypadá stylově a jako holka bych po pudrově růžové určitě v obchodě sáhla. V praxi mě dost překvapilo, o kolik lepší je oproti ostatním holítkům, která běžně používám. Nejlepší na něm je velká hlava, která se pohybuje a opravdu se přizpůsobí záludným záhybům těla, a tak nehrozí zapomenuté chlupy na koleni nebo v jamce podpaží. Druhá nej věc je gel zakomponovaný na holicí hlavě, který po setkání s vodou ihned změkne a holítko tak skvěle klouže. Na takové holení podpaží „nasucho“ těsně před tréninkem, protože jsem to večer zase nestihla, úplný ideál, takže ho přidávám do své sportovní tašky a doufám, že gel ještě dlouho vydrží a bude skvěle fungovat dál.

Barbora Svatá

Po hromadě zkušeností s holicími strojky mě Intuition Complete mile překvapil. Nejenže vypadá krásně, ale také se skvěle používá. Hlavice se perfektně přizpůsobí tělu a má více břitů, které dokonale oholí. Pokožku mám po jeho použití jemnou a neobjevuje se vyrážka. Super je taky jeho cena. Určitě doporučuji.