Kabelky z podzimní kolekce jsou praktické i elegantní.

Kabelky z podzimní kolekce jsou praktické i elegantní. Zdroj: VUCH

Značka VUCH představuje novou kolekci kabelek

Unikátní kombinace barev, praktický, ovšem zároveň i elegantní design. Přesně tak by se daly charakterizovat podzimní přírůstky do kolekce Sense Collection, které představuje česká módní značka VUCH.

Výrobce kabelek a různých doplňků VUCH rozšířil produktové portfolio o kabelky Dynamic Deborah, Gracious Grace, Hypnotic Hailey, Suave Savannah a Sweet Samantha, přičemž každá se vyznačuje osobitým stylem. Přijdou si na své jak ženy preferující klasiku v podobě černé, tak i milovnice vášnivé červené či nápadité zelené. Dva modely dokonce barvy kombinují, a to konkrétně fialovou s šedou a modrou s fialovou.

Kabelky jsou prostorné a odvážné

Pokud nemáte ráda žádné malé kabelečky, do nichž sotva uschováte peněženku, u značky VUCH se ničeho takového bát nemusíte, protože všechny nové kabelky z kolekce Sense Collection jsou velké a mají vyjímatelnou vnitřní kapsu. Uzavírání je řešeno patentkou. Vybrat si navíc můžete, zda si dáte krátký popruh, nebo delší, abyste si mohli dát kabelku přes rameno.

Kabelky i k večerním příležitostem

Působivá kabelka Hypnotic Hailey je vhodná k jakékoliv příležitosti. Černé tělo v kombinaci se stejně tak i černými popruhy vypadá exkluzivně. S čistým svědomím si takovou kabelku můžete vzít i k nějaké významné večerní události. Pestřejším vzhledem se pyšní zase kabelka Gracious Grace v červeném provedení. Co víc vyjádří vaši divokou povahu než červená kabelka?

Jestliže se chcete stát hrdou majitelkou některé z kabelek VUCH, podívejte se do internetového obchodu vuch.cz, odkud si můžete momentálně novinky objednat dokonce i se slevou. Značka VUCH na tuzemském trhu působí od roku 2015 a za dobu své existence si vybudovala pevné postavení. Stala se součástí české módní scény a zaujímá pevné místo v šatníku každé ženy, která si na módě potrpí.