.

. Zdroj: Vymalujsisam.cz

Vyrobte si svou originální výzdobu do bytu s malováním podle čísel!

Už vás nebaví dívat se doma jen na televizi? Malování podle čísel je kreativní zábava pro celou rodinu, která uspokojí náročné detailisty, milovníky „večerek“ i děti. Výsledkem je pak krásný obraz, kterým si můžete vyzdobit byt!

Co je malování podle čísel?

Nový trend roku 2020 a 2021 pro domácí kutily, kteří mají blízko k výtvarným činnostem. Na rozdíl od malování obrazů podle vlastní představivosti či složitých zátiší se ho ale zvládne naučit úplně každý! Díky jednoduchému systému, který spočívá v nanášení očíslovaných barev na políčka se stejným číslem umístěná na plátně s předkresleným motivem, můžete začít tvořit dechberoucí malířská díla i vy!

Jestli si vyberete krásnou přírodní scenérii, která vám obohatí obývací pokoj, nebo si zvolíte skladový obraz se svou oblíbenou filmovou hvězdou, je už jen na vašem vkusu. Chcete vždy něco originálního, co nemá nikdo jiný? Obraz k malování podle čísel si můžete nechat vytvořit i ze své vlastní fotky. Předsíň vám tak může ozdobit třeba barvitá galerie vzpomínek z vaší poslední letní dovolené.

Speciální motivy pro děti i dospělé

Zvládne to opravdu každý? Princip malování podle čísel je tak jednoduchý, že ho pochopí každé malé dítě. Dostatek trpělivosti je ale věc druhá. Troufnete si zatnout štětec v ruce a vypravit se na uměleckou cestu za dokonalými výsledky?

.
. | Zdroj: Vymalujsisam.cz

Nejnáročnější motivy velkých rozměrů se stovkami různobarevných políček jsou výzvou třeba i na několik týdnů. Proto se někteří výrobci specializují i na snadné nekomplikované motivy s velkými políčky, tzv. „večerky, které zvládnete bez spěchu vymalovat i za jeden jediný večer. Skvěle se tak hodí i pro děti, které mají mimo nich na výběr i z desítek typicky dětských motivů třeba s jejich oblíbenými hrdiny z pohádek či se zvířátky.

Nekonečná zábava plná benefitů

Bojíte se, že se po čase začnete nudit podobně jako u většiny deskových her, které vám doma už chvíli leží? Se stále přibývajícími motivy budete mít vždy o zábavu postaráno. Ať už vás láká abstraktní umění, díla slavných umělců, romantika, slavné hvězdy, zajímavá místa po světě nebo třeba architektura, s každým vybarveným políčkem jako by rostla chuť na dokončení celého obrazu. Můžete se tak snadno propadnout do víru soustředění, kdy se z minut stanou hodiny a z hodin celé dny či večery.

Malování podle čísel přináší příjemný relax po dni nabitém řešením problémů i uvolnění pro napjaté tělo i hlavu plnou myšlenek. Je to ideální společník pro čas o samotě i zpestření rodinného života. A v neposlední řadě se jedná o skvělý dárek. Co takhle darovat někomu blízkému k vybarvení společnou vzpomínku? Nebo rovnou hotovou dekoraci do bytu, ze které přímo čiší čas a úsilí, které jste si s ní dali?