.

. Zdroj: ELECTROLUX

.
.
.
.
.
8
Fotogalerie

Vyčistěte si doma vzduch: domov bez virů a bakterií

Vzhledem k současné situaci zůstává spousta z nás v bezpečí domova. Všichni členové domácnosti jsou tak stále spolu a nastává potřeba občas vyčistit vzduch. Čistička vzduchu Electrolux Pure A9 neustále monitoruje kvalitu vzduchu i v tom nejvzdálenějším koutě místností a tím udržuje zdravé životní prostředí. Dopřejte si domov čistě bez virů a bakterií.

Každý filtr je vybaven unikátním inteligentním štítkem, který zajišťuje optimální účinnost čističky, sleduje dobu používání filtru a upozorní uživatele, když je třeba filtr vyměnit. Antibakteriální látky a filtr neutralizují 99,9 % bakterií a zabraňují jejich dalšímu množení. Každý filtr je navíc vybaven unikátním inteligentním štítkem, který zajišťuje optimální účinnost čističky, sleduje dobu používání filtru a upozorní uživatele, když je třeba filtr vyměnit.

Unikátní technologie Electrolux PureSense neustále monitoruje úroveň znečištění vzduchu v interiéru a na základě toho přizpůsobuje jeho průtok. Ať už budete doma nebo kdekoli jinde, prostřednictvím mobilní aplikace si můžete kvalitu vzduchu ve své domácnosti kdykoli snadno zkontrolovat nebo upravit její nastavení.

Díky unikátní technologii AirSurround vytváří čistička vzduchu Electrolux Pure A9 silný, ale hladký pohyb vnitřního vzduchu. Namísto proudění v jednom směru proudí vzduch ve spirálách vzhůru, poté klesá a vstupuje zpět do zařízení, čímž se stává celý proces čištění ještě rovnoměrnějším. Čistička vzduchu mimo virů a bakterií reaguje i na běžné plyny a pachy, které vznikají například při vaření.

Když jste doma nebo spíte, nebude vás hlukem rušit ani čistička vzduchu. Když nejste v místnosti, můžete ji spustit při maximální rychlosti tak, aby vzduch efektivně vyčistila. Její minimální úroveň šumu je pouhých 16,5 dB. Vzduch proudí tak tiše, že jej stěží zaslechnete.

.
. | Zdroj: ELECTROLUX

Čističku vzduchu Pure A9 si přizpůsobíte všem svým preferencím i sezónním potřebám. Stačí ji vybavit těmi správnými filtry: na pyly, pachy, plyny, prach i zvířecí alergeny. S filtrem CLEAN360 například vyčistíte vzduch i od částic velikosti od 0,1 µm.

Více na www.electrolux.cz a www.facebook.com/electroluxceskarepublika/.

.
. | Zdroj: ELECTROLUX

Společnost Electrolux je největším světovým výrobcem domácích a profesionálních spotřebičů. Staví na své dlouholeté znalosti potřeb zákazníků a díky spolupráci s profesionály přináší důmyslně navržená, inovativní a udržitelná řešení. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, trouby, sporáky, varné desky, myčky nádobí, pračky, vysavače, klimatizace a malé domácí spotřebiče. Pod svými značkami AEG, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Anova a Westinghouse prodá více než 60 milionů spotřebičů zákazníkům z více než 120 zemí světa. V roce 2019 dosáhly tržby společnosti Electrolux hodnoty 119 miliard SEK a společnost zaměstnávala 49 000 zaměstnanců.