.

. Zdroj: Sony Mobile Communications AB

.
.
.
.
.
8
Fotogalerie

Vychutnejte si nový rozměr zážitků s chytrým telefonem Xperia 10

Podlehněte inovativnímu bezrámečkovému designu nového smartphonu Xperia 10 od Sony, který díky vylepšeným rozměrům perfektně padne do vaší ruky. Telefon disponuje unikátním 6palcovým širokoúhlým displejem s poměrem stran 21:9, se kterým vás děj přímo pohltí. 

Nová Xperia 10 se umí přizpůsobit současnému rychlému životnímu stylu, to znamená, že můžete psát zprávy a zároveň sledovat svá oblíbená videa. Díky snadnému používání dvou aplikací najednou v režimu rozdělené obrazovky a širokému displeji totiž zvládnete více věcí současně.

Úchvatné snímky s duálním fotoaparátem

Díky 13 a 5MP hlavnímu fotoaparátu s možností využití kreativního efektu Bokeh získáte kvalitní záběry s umělecky rozmazaným pozadím. 8MP přední fotoaparát s nastavitelnými efekty zajistí fantastická selfie. Videa můžete nahrávat ve 4K HDR kvalitě. Při natáčení navíc oceníte stabilizaci obrazu SteadyShot™, která zajistí plynulost pohybu.

.
. | Zdroj: Sony Mobile Communications AB

Ponořte se do hloubek oblíbené hudby

Pokud patříte mezi hudební nadšence a často sledujete videa, jistě oceníte kvalitní zvuk nové Xperie 10. Díky technologiím Hi-Res Audio a DSEE HX budou všechny skladby znít přesně jako originální nahrávky. Streamování s podporou codecu LDAC zajistí plynulé přehrávání hudby při bezdrátovém poslechu. Můžete si tak vychutnat ničím nerušený poslech nejnovějších hitů, ať jste kdekoli.

Elegantní i odolný

Displej Xperia 10 chrání povrch Corning® Gorilla® Glass 5 s vysokou odolností a tvrdostí, který společně s metalickým vzhledem těla vytváří dokonalý celek. Nový smartphone Xperia 10 můžete sladit se svým stylem výběrem ze stříbrné, modré či černé varianty. Baterie s kapacitou 2 870 mAh zajistí dostatek energie na celý den. Chytrý režim STAMINA navíc přizpůsobuje využívání baterie, aby vydržela co nejdéle. Už se tak nestane, že se vám telefon vypne, když ho zrovna nejvíce potřebujete.

Více na https://www.sonymobile.com/cz/

.
. | Zdroj: Sony Mobile Communications AB