Unsplash.com

Unsplash.com Zdroj: Unsplash.com

Soutěžte o 5 vstupenek na dm rodinný běh!

Běh patří mezi nejoblíbenější sportovní činnosti. Společně s chůzí představuje pro člověka přirozený pohyb. Má skvělé účinky na naše tělo a je pozitivně ovlivňuje i naši duševní pohodu. Běh navíc můžete vykonávat prakticky za každého počasí – ať už jste ve městě či v přírodě. 

Vy teď máte unikátní příležitost vyhrát pět vstupenek na populární RunCzech v Ústí nad Labem, který proběhne 15.9., a to konkrétně na dm rodinný běh v délce tří kilometrů. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku, jejíž zadání naleznete v článku.

Posilněte se na cestu

„Společnost Kaufland podporuje zdravý životní styl, ke kterému sport bezpochyby patří. Na tratích bude pro běžce přichystáno občerstvení v podobě čerstvého ovoce,“ dodává Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

Kaufland má ve svém sortimentu více než 200 artiklů a 100 druhů ovoce a zeleniny, které dováží denně do svých prodejen po celé ČR. Během roku se například prodá 8 odrůd melounů a dokonce až 12 odrůd jablek. Široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny pochází především od více než 50 českých dodavatelů, ale i z různých koutů světa. Zákazníci tak mají možnost ochutnat i exotické kousky z dalekých destinací, kterými jsou například Peru, Chile, Malajsie a další.

Soutěž byla ukončena. Výherci se stávají:

Venuše Marková, Příbram

Jana Prejzková, Praha 12

Sabina Doležalová, Ústí nad labem

Hrušková Pavla, Rybí

Slovaková Iva, Most

Pravidla soutěže najdete zde.

Své odpovědi zasílejte přes odpovědní formulář nejpozději do úterý 4.9. 2018. Společnost Kaufland je výhradním dodavatelem ovoce pro běžecké závody RunCzech!