...

... Zdroj: shutterstock.com

Skryté superschopnosti podle horoskopu: Které má právě vaše znamení?

Každý máme nějaké skryté schopnosti a talenty, které nevyužíváme, i když bychom měli. Zjistěte, jaké netušené schopnosti se skrývají právě ve vás.

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Beran

Máte dobrou fyzickou kondici a jste i výborní vyjednávači, schopní „vymámit z jalové krávy tele“. Vaše sexuální fantasie je nevyčerpatelná a vaši milenci na vás dlouho vzpomínají. A co je hlavní trumf? Vaše víra, že můžete dosáhnout toho, po čem opravdu toužíte.

Pokračování 2 / 12

Býk

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Jste velcí milovníci požitků. Milujete jídlo, pití, krásno, ale zároveň máte i praktickou stránku, která vám umožňuje všechny tyhle věci pořídit co nejvýhodněji. Jste také skvělí v umění tantrického sexu, protože kombinujete citlivost a trpělivost. Vaše ruce jsou mimořádně citlivé, pokud jde o masáže, máte léčitelské schopnosti.

Pokračování 3 / 12

Blíženec

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Jste duší večírků, umíte rozjet zábavu a umíte také využít kontaktů ve svůj prospěch. Dokážete být diplomat, pokud o to jde. Jste ale také velmi zvědaví i zvídaví, prozkoumáváte detailně objekt svého zájmu. Vaše další skryté talenty podle vašeho znamení zvěrokruhu jsou přirozená schopnost svádět a vyznáte se v tlačenici.

Pokračování 4 / 12

Rak

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Jste jedním z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu, jste ideálním zpovědníkem. Vaše láska nabízí stabilitu a teplo domova a jste schopni lidi propojovat. Pokud jde o umění, vytváříte magické světy a pro vaše blízké je požehnáním vaše schopnost bezbolestně ušetřit peníze.

Pokračování 5 / 12

Lev

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Lvi jsou elegantní a zakládají si na tom. Také jsou požehnáni darem štědrosti, protože neustále dávají, aniž by na oplátku cokoli očekávali. Jste tajně vynikající hostitelé a své děti chráníte až přehnaně. Jste ochotní vašim přátelům nezištně ukázat svůj svět a poradit jim.

Pokračování 6 / 12

Panna

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Panny jsou skvělými rodiči a nepřekonatelní jste v roli organizátora a plánovače, protože jste detailisté a perfekcionisté. Jste velmi nároční ke svému okolí, ale i k sobě. Víte, jak ukázat ostatním cestu k dokonalosti, a pokud jde o správu peněz, jste úžasní.

Pokračování 7 / 12

Váhy

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Milujete všechno, co souvisí s přírodou a zvířaty, a jste pro přírodu ochotní i mnohé udělat. Jedním z vašich skrytých talentů je váš vynikající vkus v domácí výzdobě: Reprezentujete rovnováhu a krásu. S tím souvisí i další talent: kresba a malování, tvorba vysoce barevných uměleckých výtvorů. Jste loajální přítel a máte zvláštní dar, pokud jde o duchovno.

Pokračování 8 / 12

Štír

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Jako zrozenec Štíra máte velmi zvláštní skrytý talent: Spojujete se s emocionální bytostí prostřednictvím vášně a erotiky a jste naprostým sexuálním bohem (nebo bohyní). Jste velmi přitažliví, ale máte i neomylný úsudek a silnou vůli.

Pokračování 9 / 12

Střelec

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Jedním z největších kladů Střelce je radikálně optimistický pohled na život, který z vás dělá skvělého sportovce, který vždy dosáhne cílů, které si stanovil, také jste v dobré fyzické kondici. Jste životní „klikař“, berete život jako hru a k ostatním přistupujete bez předsudků.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Narodili jste se, abyste se lišili od ostatních, ale právě ve své jedinečnosti najdete nejrozvinutější dovednosti. Mezi nimi je obdivuhodná schopnost vidět věci víc do hloubky než kdokoli jiný. Máte silný smysl pro spravedlnost. V této roli jste schopni dosáhnout dohody, která uspokojí obě strany. Máte podnikatelského ducha a pro své okolí jste jistotou.

Pokračování 11 / 12

Vodnář

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Díky Uranu vám vaše znamení přináší schopnost uskutečnit ambiciózní projekty. Vaše snahy jsou vždy originální, jste bytost s vrozeným kreativním talentem, který vám pomůže vytvořit něco nového. Také jste idealista, díky tomu můžete být talentovaným humanitárním pracovníkem i vůdcem revoluce.

Pokračování 12 / 12

Ryby

...
... | Zdroj: shutterstock.com

Jste branou k věcem magickým a fantastickým, máte dar vidět věci, které jiní nevidí. Víte, jak číst budoucnost a komunikovat s posmrtným životem. Máte tvůrčího génia, který je na pokraji reality, a vrozený talent pro psychologii. Altruismus je jedním z rysů vaší osobnosti.