..

.. Zdroj: MAX SPORT s.r.o.

Raw jako zdravý trend ve stravování

Jedním z těch nejdiskutovanějších trendů ve výživě v poslední době je raw, neboli princip stravování, jehož vyznavači přesedlali na syrovou stravu, která je připravovaná při teplotách do 42°C. Při zpracování jídla pod tuto tepelnou hranici nevznikají látky, s kterými si naše tělo neumí poradit a přijímáme tak pouze přirozené potraviny. Dostáváme do sebe mnoho vitaminů a minerálů a získáváme vyváženost ve stravě, jež pozvedne nejen fyzickou, ale i psychickou kondici.

Raw food však znamená mnohem víc než jen ovoce a zeleninu, jak by se mohlo na první pohled zdát. Nabídka restaurací i některých obchodů vás o tom dokáže přesvědčit. Dnes nemusíte pro tuto speciální stravu, která si zakládá na vysoké kvalitě zpracovaných potravin, chodit do specializovaných obchodů, ale tyčinky a další snacky seženete i v klasickém obchodním řetězci nebo na pumpě. Jen koukejte na to, že je výrobek opravdu raw. Nápis 100% přírodní nemusí zdaleka znamenat, že se jedná a raw produkt.

..
.. | Zdroj: MAX SPORT s.r.o.

Raw food slibuje pestrost a plnou chuť. Proto se výrobci raw food pouštějí do neotřelých chutí ve svých produktech. Horkou novinkou v raw sortimentu je například tyčinka Raw Juicer od Max Sportu. Tyčinka Raw Juicer je směsí nejkvalitnějšího čerstvého ovoce, vybraného kakaa a ořechů. Obsahuje šťavnatou náplň složenou z ovoce a prebiotické vlákniny s imunostimulačním efektem. Max Sport tak rozšířil svou řadu výrobků naturální linie, v níž najdete i raw proteinové tyčinky v dalších atraktivních příchutích.

..
.. | Zdroj: MAX SPORT s.r.o.

Každý z nás by měl denně spořádat pět porcí zeleniny a ovoce, které jsou pro naše zdraví nezbytné, protože nám poskytují vstřebatelné vitaminy, minerály a vlákninu. A raw food stravování tento ideál splňuje dokonale. Pokud o tomto stylu stravování stále přemýšlíte, není nic jednoduššího, než ho vyzkoušet. Začít můžete právě třeba u Raw Juicer od Max Sportu! I kdybyste neměli v plánu vrhat se do raw stravy naplno, jsou tyto výrobky skvělým způsobem, jak chutně a jednoduše vyřešit problém s nedostatečným příjmem důležitých živin. Jednak jsou tyto snacky skvělým zdrojem zmiňovaných látek obsažených v ovoci, zelenině, semíncích a oříšcích, navíc si je uchovávají v celém jejich rozsahu. Dají se skvěle skladovat, takže je vytáhnete zrovna ve chvíli, kdy vás dohání hlad anebo máte chuť na nějakou zdravou dobrotu.

..
.. | Zdroj: MAX SPORT s.r.o.