...

... Zdroj: ČTK

...
...
..
4
Fotogalerie

Provoňte svůj domov svíčkami i katalytickou lampou

Současný trh se svíčkami je poměrně rozmanitý. Samozřejmě zakoupit se dají různé vůně v běžných supermarketech, ovšem většinou nejsou tak kvalitní, dlouhotrvající, ani aromatické. Pokud prahnete po vskutku unikátní vůni, která se proplíží do všech místností vašeho domu, nadchnou vás svíčky Milkhouse Candle Co., ale také katalytická lampa. V následujících řádcích vám o jednotlivých značkách prozradíme podrobnější informace.

Svíčky Milkhouse Candle Co.

Stoprocentní přírodní včelí, případně sójový vosk a neodolatelná vůně z esenciálních olejů. Přesně tak by se daly charakterizovat svíčky Milkhouse Candle Co., které nejenže úžasně provoní váš domov, ale také ho zkrášlí. Svíčky vypadají stylově, neobsahují umělá barviva, dokonce ani toxická olova v knotu, jak tomu bývá u jiných svíček. Původně se jednalo o svíčky v zavařovacích sklenicích, ovšem postupně zakladatelé vzhled mnohem více vychytali.

Katalytická lampa

Půvabnou vůni vnese do interiéru také katalytická lampa, která má však i jiné benefity. Zbaví ovzduší bakterií, virů a roztočů. Používá se v neposlední řadě i na neutralizaci pachu cigaret či domácích zvířat. Jestliže jste vařili, ale čekáte návštěvu, a tak byste se rádi zbavili výparů z vaření, opět vám s tím pomůže katalytická lampa. V domácím prostředí ji ocení především alergici.

Svíčky hygge

Závěrem nesmíme zapomenout na hygge. Jedná se o dánský způsob umění být šťastný. V češtině slovo hygge znamená pohoda, klid či útulnost. Přesně tak by se daly popsat i produkty prodávané pod daným označením. Pokud se podíváte na e-shop Notino.cz, najdete na něm přímo samostatnou kategorii s maličkostmi hygge, jež vám vnesou do domu vůni, harmonii, komfort i relaxaci. a to nejen pro jejich vůni, ale také stylový design.