Iskra fotí módu.

Iskra fotí módu. Zdroj: Instagram/@iskra

Rozhodně se nestydí vzít si kraťásky.
Každé tělo je bikini body!
Na instagramu sdílí každý den několik příspěvků.
Občas se o ní píše, že je "Queen of the body positive".
Iskra také točí svůj vlog o líčení.
16
Fotogalerie

Plus size modelka Iskra Lawrence: Jaký je její recept na sexy postavu?

Říká se o ní, že je to jedna z nejkrásnějších plus size modelek na světě. Ona sama tohle škatulkování ale nemá ráda. Akorát to totiž vyzdvihuje nějakou odlišnost. Mnohem více jí sedí titul královna body positive myšlení. Jak to Iskra Lawrence dělá, že má tak krásné, ženské a navíc pevné křivky? 

Je radost žít ve světě, kde už se za krásnou ženu nepovažuje pouze ta, jejíž postavu byste si mohli splést s tělem desetiletého chlapečka. Jedním takovým velkým příkladem za všechny je i americká modelka Iskra Lawrence. Prosazuje body positive a kromě toho, že je nesmírně krásná, inteligentní a angažuje se v mnoha dobrovolnických organizacích, zejména v těch pomáhajících ženám s poruchami příjmu potravy, tak z ní na všech fotkách vyzařuje naprostá pohoda a uvolněnost. Ostatně – přesvědčit se můžete na jejím instagramu, kde má více jak tři a půl milionu sledovatelů.

Video placeholde

Pokračování 2 / 7

Začátek dne se šťávou

Iskra ráno ráda snídá ovocné nebo zeleninové šťávy. Všechny si je doma připravuje vždy z čerstvých surovin. Nejčastěji v kombinaci mrkev, jablko, celer, okurka, zázvor a červená řepa. Kromě toho, že se tím díky vláknině v tom obsažené zasytí, tento nápoj působí také detoxikačně. Odplaví tedy z těla škodliviny, které by se tam chtěly usadit.

Sama nemá moc v lásce, když jí nazývají plus size.
Sama nemá moc v lásce, když jí nazývají plus size. | Zdroj: Instagram/@iskra

Pokračování 3 / 7

Nevymlouvat se na cestování!

Díky své práci je Iskra často na cestách, což často svádí k odklonu od zdravého jídelníčku. Proto si doma připravuje vždy jídlo s sebou do krabiček, aby jí situace někde nezaskočila a ona nemusela řešit, čím rychle zahnat hlad. Kromě toho má neustále po ruce proteinovou tyčinku, která je skvělým pomocníkem v případě nouze.

Iskra Lawrence je nádherná žena.
Iskra Lawrence je nádherná žena. | Zdroj: Instagram/@iskra

Pokračování 4 / 7

Tři základní ingredience

V její kuchyni jí nikdy nesmí chybět tři základní ingredience. Avokádo, vajíčka a čokoláda. "Avokádo proto, že je to jediná potravina, která má takové složení, že kdybyste zůstali na pustém ostrově a měli jen avokádo, tak určitě přežijete," říká Iskra. Vejce jsou, dle ní, tak skvělá, protože je lze upravit na nespočet způsobů. Důvody, proč se na žebříček dostala i čokoláda, je snad zbytečné rozebírat.

Každé tělo je bikini body!
Každé tělo je bikini body! | Zdroj: Instagram/@iskra

Pokračování 5 / 7

Avokádový toast

K tomu rovnou přidává jeden z jejích nejoblíbenějších receptů, a to avokádový toast, který si připravuje občas ke snídani. Osmažte anebo uvařte (to záleží na vás) vajíčko. Mezitím v toastovači upečte toast, ideálně dva kusy. V mističce rozmixujte půlku avokáda, zakápněte to šťávou z limetky nebo citronu. A pak už jen stačí namazat avokádo na toast, položit na něj vajíčko a posypat piniovými oříšky či přidat cherry rajčátka. Jednoduché, a přitom tak výživné!

Toast s avokádem. Jednoduchý a rychlý!
Toast s avokádem. Jednoduchý a rychlý! | Zdroj: Instagram/@iskra

Pokračování 6 / 7

Nic se nemá přehánět

V jednom rozhovoru se Iskry ptali, jestli si občas dá třeba koláček nebo tak něco. Rozesmálo ji to. Samozřejmě, že si občas dá i nějaké to hřešící jídlo. Pokud je to s mírou a člověk nad tím příliš nepřemýšlí a nedělá si z toho těžkou hlavu, pak není důvod si občas nedopřát. Iskry nejoblíbenější jídla jsou pizza a hamburgery. Pokud člověk pravidelně a poctivě cvičí, může si dopřát, co chce.

Iskra fotí módu.
Iskra fotí módu. | Zdroj: Instagram/@iskra

Pokračování 7 / 7

Bez pohybu by to nešlo

Alfou a omegou jejího krásného těla je trénink, který rozhodně nešidí. Jejím nejoblíbenějším cvikem jsou dřepy, což je poznat hned na první pohled. Jsou totiž skvělé na zpevnění zadečku a stehen, ale také při nich člověk může parádně hubnout. Na stehnech se totiž nachází největší svaly na celém těle, proto vydávají největší energii, která spaluje tuky. Takže honem do dřepu!

Mezi její nejoblíbenější cviky patří dřepy. Dřepuje i s činkami.
Mezi její nejoblíbenější cviky patří dřepy. Dřepuje i s činkami. | Zdroj: Instagram/@iskra