.

. Zdroj: ČTK

.
.
...
4
Fotogalerie

Netradiční tipy na vánoční dárky pro ženy i muže

Tak už je to tady. Obchodníci startují se svými vánočními nabídkami a doufají, že letošní vánoční dárky nakoupíme právě u nich. Někdy je to otravné, jindy jsme ale za netradiční nápady a inspirace rády. Nabídka na trhu je velmi pestrá, o to složitěji se nám ale leckdy hledá ten ideální vánoční dárek. Kde tedy najít něco originálního?

Dárky nejen pod stromeček

E-shop s dárky a karnevalovým zbožím Hubatá černoška je netradiční nejen svým vtipným názvem, ale také rozvernou nabídkou. Jeho sortiment totiž klade důraz právě na originální a vtipné dárky pro muže, ženy i děti a mládež. Mají dárky na Vánoce, k narozeninám, svátku, výročí, ale také třeba ke svatbě pro novomanžele či k odchodu do důchodu nebo ze zaměstnání. Vybírat je můžete nejen podle takovéto konkrétní příležitosti, ke které dárek zrovna potřebujete, ale také podle toho, komu je dárek určen. Lépe se vybírá, pokud víte, že hledáte vánoční nebo narozeninový dárek pro babičku, dědu, myslivce, motorkáře, řidiče, sportovce apod. Jednoduše zavítáte přímo do dané kategorie a výběr je tak velmi usnadněn.

Nejlepší jsou dárky, které vykouzlí úsměv na tváři

Pojďme se ale podívat na konkrétní tipy na vánoční dárky pro letošní Vánoce. Ženám udělají radost například netradiční kosmetické balíčky v dárkovém balení, kvalitní vonné svíčky, designové peněženky, manikúry, zrcátka nebo třeba humorné zástěry na vaření. Velkým hitem je česky mluvící dálkový ovladač na muže (pánové ano, mají i ovladač na ženy), skleničky na víno s vtipnými slogany, eroticky laděné dárky (např. kuchyňské prkénko s fešákem, který ochotně nabízí pomoc), různé druhy dárkových hrníčků (nejen s vtipným potiskem, ale také v netradičních tvarech) atd.

Originálním tipem na vánoční dárek pro ženy i muže jsou nepochybně polštáře, kterých nabízí širokou škálu od těch s tematickým obrázkem a vtipným textem až po nezvyklé polštáře roztodivných tvarů (např. soudek piva, pneumatika, kobliha, uzel, poprsí, telefon, mince, bankovky). Mezi osvědčené vánoční dárky pro muže patří noční košile s čepičkou a nápisem "Nejsem starý, jsem jen recyklovaný teenager", dárková vína s originální etiketou, mega hrnky na čaj i kávu, chrochtající prasátko do ledničky nebo legendární toaleťáky s potiskem bankovek nebo s vtipy.

Výhodou Hubaté černošky je zde vyberete jak dárky praktické, tak i vyložené srandy a legrácky, které obdarovaného rozhodně pobaví, protože se s nimi hned tak nesetká. A pokud už opravdu nevíte, co na Vánoce vybrat, pak mají dokonce i "nic v plechovce"…