.

. Zdroj: Tipli

Nenechte se zruinovat při nákupu spodního prádla

Spodní prádlo je doslova základ každého šatníku, jeho nákup ale může peněženku (ne)pěkně potrápit. Máme pro vás několik jednoduchých tipů, které vám pomohou při pořizování spodního prádla ušetřit

Naučte se používat slevové kódy

Není třeba objevovat už objevené, opravdu nejvíc ušetříte, když nakoupíte tam, kde je oblečení levné. Vždy je ale potřeba dbát na dostatečnou kvalitu, abyste po půl roce nemusela do obchodu zamířit znovu. Takovým ověřeným obchodem je v Česku oblíbený Bonprix. Ceny jsou příjemné a kvalita je dostatečná. Poměr „cena-výkon“ ještě zlepšíte, použijete-li slevové kupony Bonprix. Pokud máte zájem o mladistvý styl, nabízí se vyzkoušet About You.

Akční kódy, jejichž uplatněním v e-shopech získáte slevu, jsou velmi populární. Nemusíte totiž čekat, až se e-shop uráčí zahájit výprodej. Problém může být s hledáním takových kuponů, proto jsme tuto práci udělali za vás a objevili portál Tipli.cz. Nabízí především cashback, ale najdete na něm i spoustu slevových kuponů.

.
. | Zdroj: Tipli

Velikosti pro všechny

Obchody s nízkými cenami jsou sice fajn, ale všichni víme, jak je to s výběrem velikostí. Velikosti mimo populační průměr aby člověk v takových obchodech pohledal. Není přitom nic horšího, než nepadnoucí prádlo. Vyplatí se proto zamířit do obchodů, které se na spodní prádlo specializují, jako Lindex nebo český Astratex.

Skvělé je, že i v těchto obchodech nemusíte utratit celou výplatu. Nejpraktičtější je si nejprve v kamenné prodejně vyzkoušet, která velikost je ta vaše, a následně na internetu uplatnit slevové kódy Astratex nebo slevový kód Lindex a snadno tak ušetřit.

Útrata pod kontrolou Kolik můžete utratit? Jestli nechcete trávit volný čas nad tabulkami, použijte bankovní aplikaci. Třeba George umí automaticky roztřídit jednotlivé platby do kategorii, takže hned vidíte, za co utrácíte nejvíce. Stačí jedno George přihlášení a máte okamžitý přehled o pohybu na účtu a své finanční rezervě.