...

... Zdroj: iStock.com

Jednorožci, rosé i mega rty: Tyhle instagramové trendy budou příští rok out

Instagram je skvělý nástroj na sledování nejnovějších trendů. Ovšem jak poznamenala i samotná Rihanna, zpravidla je také jejich hřebíkem do rakve, neboť se skrze něj šíří příliš velkou rychlosti a brzy se okoukají. To se stalo osudným i následujícím šesti trendům, které jsme ještě nedávno milovali, ale s nimiž je teď načase se rozloučit. 

1. Jednorožci

Pastely, třpytky a věčný optimismus. To je trend jednorožců, který ovládl vše – od designu přes dorty a cappuccina až po trendy v líčení. Co si ale budeme povídat, je to trochu infantilní. Takže ano, blíží se rok 2018 a s ním i čas dospět.

Hoy es día no lectivo, y aunque no pienso mirar las horas, soy incapaz de quitarme mi reloj rosado, mis calcetines de borrego y mi tacita preciosa con cafetito ardiendo lleno de marshmallows. Tampoco se necesita tanto para ser feliz, no?? ⌚️✨🧦🦄☕️🍬⭐️💕 Os dejo el código que tenemos de @danielwellington MUMMIELLA15, por si queréis haceros un autoregalo o sorprender a vuestra persona especial🤫

Příspěvek sdílený j u d i t h • d a n i e l l a (@mummiella),Pro 7, 2017 v 2:18 PST

2. Plameňáci

Další zvíře roku 2017, které jsme nejvíc milovali v jeho nafukovací podobě. Kdo letos neměl plameňáka u vody a nevyfotil se s ním, jako by ani na žádných prázdninách nebyl. Ale jak se říká, čeho je moc, toho je příliš. Příští rok s plameňákem klidně vycestujte, ale už se s ním tak okázale nefoťte.

#couplegoals 🦔🦔 @animalsdoingthings

Příspěvek sdílený Creature Cups (@creaturecups),Pro 6, 2017 v 10:27 PST

3. Dokonalé vlny

Rok 2018 bude obecně ve znamení návratu k přirozenosti, takže i objemné spirálové vlny odnese čas. Místo nich budeme chtít nosit vlny jemnější, přirozenější a spíše ve stylu „vstala a šla“.

Dream Hair. #barbiedoll #hairstyle #longhair #dreamhair #barbiestyle #colorhair #winter #winterstyle #dollcustom #doll #california #girl #fashionblog #pink #clean #welovetheroyaldolls #theroyaldolls

Příspěvek sdílený The Royal Dolls (@welovetheroyaldolls),Zář 23, 2016 v 2:44 PDT

4. Rosé

Rosé neboli růžové víno se v roce 2017 stalo oblíbeným guilty pleasure hodných holek, které si chtějí hrát na rebelky a vyjadřují to tričkem s nápisem Rosé All Day. Tak přesně tomu už odzvonilo. Růžové víno klidně pijte dál, jen bez zbytečných proklamací a hashtagů, prosím.

It doesn't mean I'm more of an alcoholic, it means I'm more of a badass! Shop gymwrecked.com link in bio #roseallday #tequilaallday #gymswag #tequilagirl #fitandlit #litandfit #tequilaqueen

Příspěvek sdílený Gymwrecked (@gymwrecked),Pro 6, 2017 v 7:31 PST

5. Matcha latté

Další nápoj, který se rychle stal instagramovým fetišem, protože hrášková barva v kombinaci s latté art je prostě fotogenická. Ale upřímně, matcha latté už má vrchol slávy za sebou. Milovníkům kávy stačilo ochutnat jednou a matcha nadšenci pro změnu testují, co dalšího se z tohoto zeleného prášku dá vyrobit.

I love you so matcha 🍵

Příspěvek sdílený samantha (@elleventy),Pro 6, 2017 v 7:34 PST

6. Příliš velké rty

Trend, který hrdě razila Kylie Jenner i její obdivovatelky, nehledě na to, jak děsně to vlastně vypadá. Naštěstí se v roce 2018 navrací přirozenost, takže si místo konturek a výplňových injekcí připravte rtěnky v nude odstínech i lesky na rty.

Red Velvet Holiday Lip Kit is officially available on KylieCosmetics.com 💋

Příspěvek sdílený Kylie (@kyliejenner),Lis 22, 2017 v 3:24 PST