.

. Zdroj: Adidas

Jedinečný sportovní prostor pro všechny! Seznamte se s adidas RUNBASE Prague

V samotném srdci Karlína se na konci září otevřel unikátní prostor pro milovníky sportu. Nyní máte možnost využít profesionální kouče, kteří vás povedou na vaší běžecké cestě. Zájemci o aktivní životní styl si určitě přijdou na své. V Runbase se kromě běžeckých tréninků pořádají lekce jógy, silové tréninky a také tematické semináře a workshopy. A to zcela zdarma!

Prostor a zázemí

Mezinárodní komunita adidas Runners je velmi rozšířená a po celém světě jich najdete celkem 64. Ovšem pouze 16 z nich má to štěstí a má svou vlastní Runbase. Je to originální prostor, který vytváří perfektní zázemí pro adidas komunitu. Ideální je také svou polohou v Praze. Runbase naleznete na adrese Pobřežní 78, tedy blízko stanice metra Křižíkova. Urbanisticky zařízený prostor poskytuje na ploše 540 m2 místo pro funkční tréninky, jógu, dostatek cvičebních pomůcek, chill out zónu a sociální zařízení.

.
. | Zdroj: Adidas

Jak se stát členem?

K tomu, abyste mohli začít chodit cvičit, stačí opravdu málo. Stáhněte si aplikaci adidas Running a zaregistrujte se. Tam se přihlaste k pražské sekci a už můžete využívat všechny výhody. Určitě se připojte také k facebookové skupině adidas Runners Prague. Každý den jsou tam aktuální informace o trénincích a plánovaných akcích. Svým členům poskytuje kompletní přístup ke zdravému životnímu stylu, který stojí na pěti pilířích – trénink, výživa, přístup k životu, vybavení a regenerace. Velkou výhodou členství je, že kromě možnosti cvičit získáte také úžasnou partu, která vás bude motivovat na cestě k dosažení vašich cílů.

.
. | Zdroj: Adidas

Můj první běh

Pokud nemáte s běháním žádné zkušenosti, tak se určitě ničeho nebojte. V Runbase jsou otevřeni úplně všem a rádi vám poradí, jak začít, jaké vybavení si pořídit nebo půjčit a jak vytrvat ve svém snažení. Speciálně pro začátečníky je určen program My first run, kde vás provedou úplnými základy. Členové se podporují a motivují navzájem. Běžecké tréninky jsou přibližně pro 40 lidí. Kouč má navíc k dispozici pomocníka (crew runner), který mu asistuje a hlídá běžce, aby se nikdo neztratil a v pořádku všichni doběhli. Bude o vás dobře postaráno.

.
. | Zdroj: Adidas

Hurá na jógu

Navíc jestli nemáte chuť, nebo víte, že běhání není pro vás, tak i přesto můžete využívat služeb Runbase. Zajděte na jógu, cvičení pro ženy nebo seminář. „Může sem každý a nemusí s námi běhat,“ řekla Adéla Blahovcová, kapitánka Runbase Prague. „Nicméně jsme běžecká komunita a ty ostatní lekce, které máme, jsou doplňky k běhu. Protože běh jako takový nestačí, a aby se člověk zlepšoval, musí mít další tréninky a být flexibilní,“ dodala.

.
. | Zdroj: Adidas

Tréninky pro holky

Nechodíte do fitka, protože máte pocit, že na vás všichni muži koukají? Zkuste zajít na speciální holčičí trénink. „Nabízíme trénink pouze pro ženy, který se jmenuje Girls workout. Zaměřujeme se tam na problematické partie a cvičíme s vlastní váhou. Je to trochu náročnější trénink, ale zvládne ho každý, protože si cviky můžete přizpůsobit svým možnostem,“ řekla Blahovcová.

Neváhejte tedy ani minutu, stáhněte si aplikaci a registrujte se. Taková příležitost se v pražských sportovních vodách neobjevuje každý den. V případě jakýchkoli dotazů se nebojte ozvat právě do facebookové skupiny.

Video placeholde