.

. Zdroj: iStock

Jak poznat nevěru podle horoskopu? Panny ochladnou, Štíři vás začnou urážet

Máte pocit, že váš partner něco tají nebo k vám není zcela upřímný? Má-li pokerovou tvář, za kterou dokáže skrýt cokoli, nemusíte ještě rezignovat. Každé sluneční znamení se projevuje určitými znaky, které vám prozradí, jestli váš partner lže nebo vám něco zatajuje. 

beran
beran | Zdroj: shutterstock.com

Beran reaguje až moc agresivně v případě, že ho obviníte nebo když je skutečně vinen. Takže, pokud je váš partner opravdu naštvaný místo toho, aby se zasmál a chytil vás za ruku, má pravděpodobně důvod být naštvaný, protože skutečně něco provedl.

Pokračování 2 / 12

Býk

býk
býk | Zdroj: shutterstock.com

Když podvádí nebo něco tají Býci, začnou se chovat nejistě a začnou víc projevovat žárlivost, která už není roztomilá. To je příznak toho, že váš partner Býk něco skrývá.

Pokračování 3 / 12

Blíženci

blíženci
blíženci | Zdroj: shutterstock.com

Nekoukej se mi přes rameno! Jakmile tohle začne Blíženec říkat, je to podezřelé. Blíženci totiž svoje informace většinou před svým partnerem neschovávají. Skrývají je jen tehdy, když mají důvod něco skrývat.

Pokračování 4 / 12

Rak

rak
rak | Zdroj: shutterstock.com

Raci jsou rodinné typy, kteří rádi tráví spoustu času se svým partnerem. Když se ale najednou začne společným chvilkám vyhýbat a začne být tak trochu vzdálený, je tu něco, co vám nechce říct.

Pokračování 5 / 12

Lev

lev
lev | Zdroj: shutterstock.com

Lev, který něco skrývá, se začne chovat ještě víc pánovitě a začne používat argumenty, aby odvrátil pozornost od své nerozvážnosti nebo toho, co dělá za vašimi zády. Raději jde do souboje, aby zakryl svoje tajemství.

Pokračování 6 / 12

Panna

panna
panna | Zdroj: shutterstock.com

Nezajímá mě, co chceš. To je jasný důkaz toho, že muž ve znamení Panny má něco, co nechce, abyste zjistila. Panny jsou obvykle velmi citlivé a laskavé, takže ve chvíli, kdy se k vám začnou chovat chladněji a z hlasu a konverzace odstraní emoce, je zle.

Pokračování 7 / 12

Váhy

váhy
váhy | Zdroj: shutterstock.com

Proč mi nevěříš? Pokud vám položil váš partner několikrát tuhle otázku, je zřejmě důvod mu skutečně nevěřit. Váhy umí velmi dobře lhát, když cítí, že by něco mohlo prasknout. Muž ve znamení Váhy pak začne emocionálně manipulovat, aby vinu přehodil na vás.

Pokračování 8 / 12

Štír

štír
štír | Zdroj: shutterstock.com

Pokud něco skrývají muži Štíři, pak to dávají dost ošklivě najevo. Nerozpakují se vyslovovat kruté komentáře na vaši inteligenci či vzhled a můžete se vsadit, že právě tím se snaží rozptýlit vaše pochybnosti o jeho zbabělých skutcích.

Pokračování 9 / 12

Střelec

střelec
střelec | Zdroj: shutterstock.com

Muži Střelci se obvykle prozradí sami, respektive je prozradí jejich stopy. Pokud Střelec podvádí, můžete najít po kapsách telefonní čísla nebo na oblečení stopy jiné ženy.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

kozoroh
kozoroh | Zdroj: shutterstock.com

Ty mi máš co říkat. Když je Kozoroh nevěrný nebo vám lže, začne hrát hru na viníka a pokusí se přistihnout při lži vás. Jakmile se lež ještě neprovalila úplně, pak se k vám začne chovat méně důvěřivě i on sám.

Pokračování 11 / 12

Vodnář

.
. | Zdroj: shutterstock.com

Lživý Vodnář může působit velmi přesvědčivě, protože když lže, tváří se klidně a chladně jako okurka, i když se vám dívá do očí. Abyste ho přistihla při lži, musí dojít k citovému ochlazení, to je signál, že je něco špatně.

Pokračování 12 / 12

Ryby

.
. | Zdroj: shutterstock.com

Muže ve znamení Ryb obvykle hryže špatné svědomí, když lže. Jakmile vám z ničeho nic začne kupovat drahé dárky nebo dělat domácí práce navíc, může to být proto, že se cítí provinile.