Monica Bellucci

Monica Bellucci Zdroj: Foto Profimedia.cz

Hvězda Cannes Monica Bellucci: Jak to dělá, že vypadá pořád tak skvěle?

Italská diva a smyslná bohyně... Tak většinou média titulují dvaapadesátiletou Monicu Bellucci, pro níž je přívlastek krásná zkrátka nedostačující. Ze slavné herečky totiž vyzařuje něco víc než jen konvenční půvab. Jaké je její tajemství?

Monica Bellucci není zrovna příznivkyní hollywoodského drilu a asketického způsobu života, což je sympatické. Jak řekla v jednom z rozhovorů, rozhodně není typ ženy, která by vstávala v šest ráno jen proto, aby šla do fitka. "Pravdou je, že mám ráda dorty a těstoviny, občas si dám sklenku vína a výjimečně dokonce cigaretu."

Než abych se trápila dietami, raději budu nosit do konce života černou.

Jak také přiznala médiím, cvičí nepravidelně: "Jeden měsíc chodím na pilates často, ten následující vůbec." Když cestuje, bere si s sebou do hotelu posilovací gumu a občas ji i použije. Ale jejím nejoblíbenějším sportem je plavání – plavat chodí často a v bazénu vždy vydrží 45 minut.

Monica Belluci v Cannes
Monica Belluci v Cannes | Zdroj: Profimedia.cz

Při rozhovorech v Cannes herečka nicméně prozradila, že když se dívala na svůj poslední film Na mléčné dráze, kde hraje po boku Emira Kusturici, zjistila, že má kolem očí všude vrásky. "Ještě před deseti lety tam nebyly! Teprve na plátně vidím, jak jsem se změnila."

Monica Bellucci je tak velmi vděčná, že se fotky v magazínech retušují. "Je sice dobře, že už se neretušuje tolik a lidé si zvykají i na přirozené nedostatky, ale i tak... díky bohu za Photoshop!"

Přesto herečka s věkem neztrácí nic ze svého půvabu a sama je důkazem toho, co prohlásila před pěti lety – tedy že ženy s věkem a zkušenostmi krásní. A měly by si podle ní život hlavně užívat a ne se trápit.

Jezte dobře, pijte dobře, užívejte si skvělý sex a hodně se smějte – ostatní už přijde samo.

Že její recept na krásu a sex-appeal funguje, dokázala nejen před dvěma lety v bondovce Spectre, kde si zahrála nejstarší bond girl celé série (jen škoda, že nedostala víc prostoru), ale i letos na jevišti v Cannes, kdy diváky v hledišti překvapila zinscenovaným vášnivým polibkem s kolegou Alexem Lutzem.

Podívejte se na jeden z momentů, který se zapíše do dějin filmového festivalu v Cannes:

Video placeholde