..

.. Zdroj: Bigstock

Digitální televize patří do každé moderní domácnosti. Proč?

Technologie se neustále vyvíjejí a zdokonalují. Chytré telefony nám usnadňují všechny aspekty života, ovládání domácnosti na dálku umožňuje být flexibilní, drony nám ukazují svět z ptačí perspektivy a o slovo se hlásí také digitální televize. Právě digitální televize by neměla chybět v žádné moderní domácnosti. Chcete vědět proč?

Zamilujte si televizi bez hranic

Digitální televize boří svými funkcemi veškeré hranice klasického televizního vysílání. Umožňuje vám pustit si jakýkoliv pořad nebo film zpětně až 7 dní po vysílání, a mimo to si jej i nahrát a následně vychutnat zcela bez reklam. Zjednodušeně lze říci, že s digitální televizí se stáváte pány vysílání. Za zmínku stojí i bohatý filmový (a seriálový) archiv, ve kterém najdete více než 1 000 filmů.

Kombinace digitální televize s dalšími službami vám usnadní život

Kromě toho, že televize s multidimenzí vás nechá si vybrat z vícera jedinečných sportovních přenosů běžících současně, vám také v kombinaci s Internetem na doma umožní sledovat online videa v HD kvalitě. Smart box od O2 pokryje svým signálem celý dům a jeho rychlost neovlivní ani 10 připojených zařízení.

A co je ještě lepší? Díky chytré aplikaci jej lze propojit s dveřními a okenními senzory nebo s požárními hlásiči. Vytvořte si chytrou domácnost sjednáním Internetu na doma a získejte tak O2 TV za zvýhodněnou cenu.

..
.. | Zdroj: Bigstock

Hrajte hry s přáteli po celém světě

Máte doma ratolesti milující hraní online her nebo snad i vy si čas od času rádi něco zahrajete? Skvělé, propojte svou digitální televizi s internetem a herní konzolí, nechte se vtáhnout do herního světa vtáhne všemi smysly a zůstaňte přitom ve spojení s přáteli.

Přemýšlíte-li o pořízení herní konzole, zvažte možnost sjednání neomezeného tarifu O2 Spolu pro celou svou rodinu a získejte tak Xbox se slevou až 7 000 Kč.

Očistěte svůj domov od kabelů

Zbavte se kabelů díky zařízení Ruckus nebo Powergrid, které vám umožní rozvést televizní signál po celém bytě nebo domě zcela bez drátů.

Přemýšlíte, že je nejvyšší čas začít budovat chytrou domácnost? Potom se podívejte na všechny benefity, které vám tento malý krok za pohodlnějším životem přinese. Uskutečněte svá chytrá rozhodnutí online na O2 shopu, kde vám se vším rádi pomohou.