X-fit Watch 2

X-fit Watch 2 Zdroj: Niceboy

X-fit Watch 2
Raze 4 Origin
Hive Podsie 2021
Hive Podsie 2021
Raze 4 Origin
8
Fotogalerie

3 věci, které vám nesmí chybět, pokud se chystáte na dámskou jízdu!

Chystáte se s kamarádkami konečně vyrazit někam společně? Ať už jste si půjčily chatu nebo jedete jen na výlet, bude se vám hodit pár drobností, které vám cestu můžou zpříjemnit.

Ještě než se potkáte

Přestože jste s kamarádkami pořád v kontaktu, popovídat si naživo je něco úplně jiného! Už dopředu je jasné, že se soustředíte jen na ně a všechno ostatní zkrátka musí počkat. Než se tedy setkáte, bude potřeba zařídit pár telefonátů nebo si cestou na sraz budete chtít ještě doposlechnout poslední kapitolu své audioknihy. Pokud máte bezdrátová sluchátka HIVE Podsie 2021 od značky Niceboy, která se navíc dají ovládat pouhým jedním stiskem, budete mít volné ruce k balení posledních drobností nebo abyste si do vlaku přinesla čerstvou kávu.

Hive Podsie 2021
Hive Podsie 2021 | Zdroj: Niceboy

Když si vezmete se sluchátky i pouzdro, vystačí vám díky němu energie i na cestu domů – sluchátka totiž díky dobíjecímu pouzdru zaručují až 35 hodin provozu.

Hive Podsie 2021
Hive Podsie 2021 | Zdroj: Niceboy

Dobrý pocit z pohybu

Co si většina lidí představí pod tím, když se řekne dámská jízda? Přece návštěvu sklípku, cukrárny nebo restaurace s řízky od kraje ke kraji! Tedy všechny ty dobré věci, které příliš nesvědčí vaší těžce vydřené postavě. A co když ani nejste v přísném režimu hubnutí, jen zkrátka nechcete nechat svou kondici ležet ani na takové výpravě? Jak se udržet fit? Důležitá je motivace a povzbuzení a když vás nepochválí kamarádka, udělají to chytré hodinky. S chytrými hodinkami X-fit Watch Pixel od Niceboye můžete sledovat, kolik kroků jste za den ušla, kolik kalorií jste spálila a jestli pozdější večerka nenarušila váš spánkový rytmus.

X-fit Watch 2
X-fit Watch 2 | Zdroj: Niceboy

Pokud máte přítelkyně akčního ražení a čeká vás navíc jóga nebo cyklistika, stačí si vybrat jeden ze sedmi nejoblíbenějších sportů v aplikaci a už budete mít přehled, jak jste si vedla.

X-fit Watch 2
X-fit Watch 2 | Zdroj: Niceboy

Až zapadne slunce

Existuje jen málo věcí, které jsou lepší než relaxace po pěší túře nebo výletu za památkami. Až si dáte po dobrém jídle večer nohy nahoru a otevřete si láhev vína, pusťte si z přenosného reproduktoru jako kulisu k povídání šansony nebo třeba country, to už je na vás. Anebo jste s večeří dostala do těla novou energii? Tak si pusťte pecky, na které jste spolu tancovaly kdysi a na které se dá tancovat i dnes. Přenosný reproduktor Raze 4 Origin od značky Niceboy se nemusíte bát vzít třeba k bazénu, odolá i menší spršce. A až si ráno budete balit, díky rádiu zabudovaném v reproduktoru se dozvíte, jaké vás na cestu domů čeká počasí.

Raze 4 Origin
Raze 4 Origin | Zdroj: Niceboy

Dámská jízda tedy zdaleka nemusí znamenat jen spoustu jídla, pití a zahálení – může to být i aktivně strávený čas s kamarádkami, se kterými je vám dobře. Stačí si jen na cestu kromě obvyklé výbavy přibalit i trochu techniky – nezabere místo, zato přinese skvělou náladu a vy můžete mít dobrý pocit, že jste i tady udělala něco pro své zdraví a kondici.