...

... Zdroj: Yves Rocher

3 tipy, jak na krásnou pleť v létě. Pozor, není hydratace jako hydratace!

Léto je obdobím odpočinku, vodních radovánek, vyhřívání se na sluníčku a odhalování pokožky v oblíbených šatech. Určitě to ale není období, kdy se vyplatí zpomalit při každodenní péči o pleť. Opalování a častější kontakt s vodou sice může naši pokožku na pár týdnů sjednotit a rozjasnit, ale je to pro ni také pořádná zátěž! Přinášíme tři snadné kroky, které přirozeně vedou ke krásnější a zdravější pokožce.

1. Rostliny, které si zamilujete vy i vaše pokožka

Víte, že existují rostliny, které pomáhají hydratovat pleť? Patří mezi ně například máta, heřmánek, okurka nebo kosmatcovník jedlý, což je sukulent, který má mimořádnou schopnost shromažďovat vodu. Výtažek z kosmatcovníku obsahuje například nová řada s názvem Hydra Végétal od Yves Rocher.

Náš TIP: Připravte si osvěžující domácí limonádu nebo smoothie z okurek, máty, heřmánku nebo Aloe vera – všechny tyhle rostliny podporují hydrataci pokožky a mají příjemnou svěží chuť.

...
... | Zdroj: Istock

2. Svěží a vypnutá pleť díky speciální dávce hydratace

V létě se z naší kůže voda vypařuje v nadměrném množství. Takže ať už máte jakýkoli typ pleti, potřebuje ráno i večer, každý den v roce hydratovat krémy a dalšími přípravky! Ideální jsou ty, které obsahují přírodní složky. V případě suché pokožky to bereme jako samozřejmost, ale je na to třeba myslet, i pokud je pleť smíšená nebo mastná.

Náš TIP: Intenzivní hydratační péče z řady Hydra Végétal od Yves Rocher se postará o non-stop hydrataci na 48 hodin!

...
... | Zdroj: Yves Rocher

3. Kvalitní peeling nevysušuje, právě naopak!

Co vás napadne, když se řekne peeling? Hrubé částečky, které jemnou masáží odstraňují svrchní vrstvy kůže? Pravda, to je peeling. Ale mezi nepravdy o této čisticí péči patří například to, že vysušuje pleť. Když se peeling používá důsledně jednou týdně, jak se doporučuje, tak hloubkové hydrataci naopak přispívá, protože pleť zbavuje odumřelých buněk, dává tak vzniknout novým a podporuje vstřebávání následné péče, ať už séra nebo pleťového krému.

Náš TIP: Zkuste osvěžující čisticí peeling řady Hydra Végétal od Yves Rocher. Částečky nejsou plastové, ale bambusové, tudíž ohleduplné k životnímu prostředí!

...
... | Zdroj: Yves Rocher

#HydraVegetal #stovkyvyrazu #jednatvar #actbeautiful