Weleda

Weleda Zdroj: Weleda

Vyzkoušejte 3 jednoduché rituály, které vám zajistí pevnější a hladší pokožku

Léto se blíží a vy přemýšlíte, jak ještě zlepšit vzhled své pokožky do plavek? Vezměte si na pomoc extrakt z březových lístků. Pomocí třech jednoduchých rituálů můžete získat pokožku hladší a pevnější až o 21 % během pouhých 28 dní. 

Březové listí probudí tělo a nastartuje jeho očistné mechanismy

V mladých březových lístcích probíhají intenzivní procesy látkové výměny, které mají jeden zásadní efekt: vedou k tvorbě éterických olejů a flavonoidů, což jsou látky, které čistí krev a odvádějí nepotřebné tekutiny ven z těla.

Jedinečná kombinace účinných složek březové řady Weleda v čele s výtažkem z mladého březového listí z jižních Čech podporuje detoxikaci organismu a vyhlazení celulitidy.

Weleda
Weleda | Zdroj: Weleda

Zpevnění a vyhlazení pokožky o 21 % po 28 dnech používání Březového oleje na celulitidu Weleda prokázaly dermatologické testy.

Březovou péči Weleda doporučuje herečka Ivana Jirešová

Olej a peelingový sprchový krém z březové řady patří mezi mé nejoblíbenější už kvůli tomu, že mě vždy úžasně povzbudí! Bříza je odedávna pokládaná za strom ochrany, životní energie, štěstí a lásky! Kombinací peelingu a vnitřního užití březového sirupu, nejen, že ulevíte kloubům, ale také dáte tukovým buňkám jasně najevo, že není třeba se ve Vašem těle zabydlovat,“ říká Ivana Jirešová, která se stala tváří této řady.

Weleda
Weleda | Zdroj: Weleda

3 RITUÁLY PRO KRÁSU A ZDRAVÍ

1. Lehká a účinná masáž proti celulitidě

Naneste Březový olej na celulitidu Weleda plynulými krouživými pohyby na boky, stehna a hýždě. Masáž provádějte vždy směrem k srdci – pomůžete tak dobrému prokrvení pokožky, které je pro účinnou masáž zcela zásadní. Pokud budete pokožku masírovat také před použitím oleje, ještě tím umocníte jeho účinky.

Masáž provádějte v prvních 14 dnech 2x denně, později alespoň 1x denně.

2. Osvěžující střídavá sprcha

Zakončete své běžné sprchování jinak – střídáním teplé a studené vody v oblasti nohou, boků a hýždí. Postupujte přitom vždy směrem k srdci. Pomůžete tak rozproudit krev. Ideálně tak doplníte sprchu s jemným Březovým sprchovým peelingem, který Vaši pokožku skvěle připraví na ošetření olejem.

Weleda
Weleda | Zdroj: Weleda

3. Udělejte něco dobrého pro své tělo také zevnitř

Zkuste osvěžující koktejl s BIO Březovou šťávou Weleda. Potřebovat na něj budete: 1 polévkovou lžíci BIO Březové šťávy, 1 dl perlivé vody, šťávu z ½ citronu, 0,5 dl šťávy z grapefruitu a plátek kiwi na ozdobení.

Weleda
Weleda | Zdroj: Weleda