..

.. Zdroj: Viva Di/Salin de Biosel

Trápí vás vrásky a unaveně vypadající pleť? Víme, jak s tím bojovat. I bez estetické medicíny!

Vrásky, zašedlá, unavená pleť a kruhy pod očima jsou důsledkem zrychlené doby, ve které žijeme. Stres, nevhodná strava a málo spánku pleti na kráse nepřidávají. Někdy se zbytečně uchylujeme k řešením, která stojí velké peníze. Neinvestujte do výplní vrásek nebo ošetření, která slibují, že vrásky zmizí. Věřte, nezmizí. A když, tak pouze na krátkou chvíli.

Pojďme se na to podívat z druhé strany a poskytnout pleti to, co skutečně potřebuje. Nač ji zatěžovat ošetřeními, která pro ni nejsou přirozená, proč ji „dusit" chemickými kosmetickými přípravky? Efektivnějším řešením je nabídnout pleti něco, co jí prospěje dlouhodobě. V první řadě jsou to vitamíny a stopové prvky, které nastartují obnovu pokožky a zpomalí proces stárnutí. Perfektně fungují nejrůznější druhy bylinek, které podporují regeneraci a pleť zklidňují. Změna zpravidla nepřichází z hodiny na hodinu jako například při botoxu. Pokud ale budete své pokožce dopřávat koktejl vitamínů a živin pravidelně, odmění se vám.

Luxusní řadu proti vráskám nabízí italská značka Salin de Biosel. Na našem trhu je sice nováček, ale v Evropě a několika dalších zemích se prodává už více než 30 let. Zakládá si hlavně na kvalitě použitých ingrediencí a šetrném přístupu k přírodním zdrojům. Produkty vynikají unikátními recepturami, které se mimo jiné opírají i o pilíře čínské medicíny. Salin de Biosel čerpá výhradně z přírody a dopřává pleti prvotřídní péči bez zbytečné zátěže. Veškeré chemické přísady jsou omezeny na minimum a pleť tak může plnými doušky čerpat energii a vitamíny bez chemických bariér.

Řada Bio Age je zaměřena na hlubší vrásky (doporučeno pro ženy nad 45 let) a najdete v ní vyživující Bio Age Créme, který obsahuje kyselinu hyaluronovou a 100% přírodní lifting komplex. Účinně působí proti projevům stárnutí a je vhodný i na hluboké vrásky. Hloubkovou výživu poskytuje Bio Age Masque s listy jahodového stromu, kůrou jírovce a kořenem lékořice. Redukuje starší vrásky a navrací pleti svěží vzhled. Nejen na mimické vrásky můžete vyzkoušet Bio Age Sérum s květem heřmánku, listy aloe, kořenem kosatce, kyselinou hyalurinovou a lifting komplexem (100% přírodní).

..
.. | Zdroj: Viva Di/Salin de Biosel

Zpevňující a rozzařující krém Synessence je vhodný pro začínající vrásky a pro ženy nad 30 let. Obsahuje Matrixyl anti-age komplex (na bázi peptidů), rostlinný kolagen a kořen echynacey.

..
.. | Zdroj: Viva Di/Salin de Biosel

Unikátní vypínací oční krém Synessence Yeux lze použít v kombinaci s pleťovým krémem Bio Age i Synessence. Liftingový efekt působí zejména na kontury očí. S přírodní bílkovinou z hedvábí, Régu-age komplexem (ze sóji a rýžových peptidů) a vitamínem E.

..
.. | Zdroj: Viva Di/Salin de Biosel

Kosmetiku Salin de Biosel exkluzivně prodává online lékárna Dr. Max.

Více informací o značce najdete na www.salindebiosel.cz