...

... Zdroj: ČTK

Top módní a stylové hodinky do 5000

Říká se, že čas je drahý. Nikdo však neřekl, že sledovat jej musíte na šíleně drahých hodinkách. Kvalitní a stylové dámské hodinky se dnes dají najít i v cenové kategorii do 5 000 Kč. A právě pět takových jsme pro vás, milé dámy, vybrali.

Fossil

Hodinky Fossil tvoří špičkoví designéři, a to se odráží v každém modelu této americké značky. Elegantní a krásné tvary dokonale ožívají v oku lahodících barvách a tónech. Pokud se při výběru svého šatníku rády inspirujete vintage stylem, Fossil se vám určitě zalíbí. Hodinky navíc dostanete zabalené v originání plechové krabičce, jaké byly populární za starých časů.

...
... | Zdroj: ČTK

Michael Kors

Jméno ikonického amerického designu snad netřeba blíže představovat. Kabelky z jeho dílny se staly hitem, a to zejména pro spojení cenové dostupnosti, kvalitních materiálů a atraktivního designu. Přesně tyto elementy najdete i v dámských hodinkách Michael Kors. Kontrast studených materiálů a něžných barev evokuje jemnou, ale sebevědomou ženu, která si svůj čas váží, ale také užívá.

...
... | Zdroj: ČTK

Daniel Wellington

Hodinky Daniel Wellington se za svou relativně krátkou existenci na trhu staly symbolem moderní městské ženy, která preferuje takzvaný casual nebo preppy styl. Vybrat si můžete z klasických ciferníků s římskými číslicemi nebo z minimalistických bez číslic. Řemínky hodinek si navíc můžete střídat a zkombinovat tak kožený řemínek s moderním ciferníkem. Je to jen na vás a vašem stylu.

...
... | Zdroj: ČTK

Bering

Mladá značka, která se stále více dostává do popředí k nám přišla z chladného a čistého severu. Tato krásná nedostupnost se odráží i v dámských hodinkách Bering. Modely inspirované arktickým kouzlem osloví dámy s láskou pro severský design, který představuje čisté linie a minimalismus. Specialitou jsou jemné keramické hodinky. Svůj styl můžete podtrhnout náušnicemi či náramkem Bering, který bude skvěle ladit s vašimi hodinkami.

...
... | Zdroj: ČTK

Casio

V cenové relaci do 5 000 Kč si na své přijdou i dámy sportovkyně. Legenda na poli "digitálek", Casio, nabízí kolekci funkcemi nabitých multifunkčních hodinek. Casio Baby-G dokonce můžete mít v černé s růžovými prvky nebo celé v bílé. S těmito hodinkami se můžete bezstarostně vybrat do hor, jít si zaplavat či zaběhat.

...
... | Zdroj: ČTK