,,,,

,,,, Zdroj: ČTK

Spodní prádlo, které muže zaručeně zaujme

Výběr spodního prádla mnoho žen zcela nepochopitelně podceňuje. Přitom má velký vliv na celkový pocit nejen při intimních chvílích, ale po celý den. Zaměřme se však na mužské preference. Jaké spodní prádlo muže zaujme a v jakém spodním prádle se zároveň budete cítit příjemně?

Které střihy nikdy nezklamou?

Tanga jsou z mužského pohledu jistě tou nejlepší volbou, ovšem ne každá žena by souhlasila. To však neznamená, že nemůžete vypadat přitažlivě. I klasické kalhotky vám mohou v tomto ohledu prokázat velmi dobrou službu. Ženy s širšími boky mají v oblibě bokové kalhotky, které ani mužům nejsou proti srsti.V oblasti podprsenek jsou možnosti výběru ještě rozmanitější, zde však záleží na preferencích a také na tom, aby se žena cítila příjemně, má-li se líbit svému partnerovi.

vvvv
vvvv | Zdroj: ČTK

A jak celý outfit určený pro intimní chvíle ještě vylepšit?

Zde se ke slovu dostávají další nepostradatelné doplňky, jako jsou podvazky spolu s punčochami. Ty jsou pomyslnou třešničkou na dortu a aspoň čas od času si je ráda oblékne každá žena. A co víc, podvazky s punčochami jsou pro mnoho žen mnohem pohodlnější než klasické silonky i při běžném nošení, stačí jen dát jim šanci! A váš partner bude jedině příjemně potěšen!

Se kterými barvami nešlápnete vedle?

Zdá se, že barevné trendy sortiment spodního prádla příliš neovlivňují. Pravda je, že spodní prádlo v elegantní černé barvě, jemné bílé a univerzální tělové barvě by mělo tvořit základ každého dámského šatníku. Muži si však u svých partnerek potrpí i na výraznější barvy spodního prádla, zejména červenou. Něžným typům a romanticky založeným ženám však více sluší pastelové odstíny, žlutá nebo bledě modrá. Naopak dramatické tmavé barvy, jako je například fialová, tmavě modrá nebo smaragdově zelená, působí velmi luxusně a elegantně.

,,,,
,,,, | Zdroj: ČTK

Jaké materiály jsou nej?

I bavlněné spodní prádlo může být svůdné a zajímavé, stačí jen pečlivě vybírat. Právě na dotek příjemná a samozřejmě také prodyšná bavlna zaručí, že se i v sexy spodním prádle budete cítit maximálně pohodlně. A poté stačí už jen pár krajkových detailů, které podnítí mužskou fantazii.

Ovšem ani luxusní krajkové prádlo rozhodně nemusí být nepohodlné, i když nejedna žena si myslí opak. Zde se však vyplatí vsadit na kvalitu, neboť nekvalitní materiál je méně příjemný na dotek. Méně kvalitní prádlo navíc velmi rychle ztrácí svůj tvar i barvu, takže ve výsledku na méně kvalitním spodním prádle rozhodně neušetříte.

Sázíte při výběru spodního prádla v první řadě na pohodlí, nebo je pro vás důležitější jeho vzhled?