..

.. Zdroj: Bioderma

Připravte svou pleť na jaro a zbavte se nevzhledného akné jednou provždy

Akné již dávno není jen znakem dospívání a červené pupínky netrápí jen puberťáky.  Díky uspěchanému životnímu stylu a každodennímu stresu je akné problémem mnoha z nás. Co na akné opravdu pomáhá a jak se ho konečně s úspěchem zbavit?  

Akné je běžný kosmetický problém, který postihuje spoustu lidí. Tím, že se vyskytuje zejména obličeji, dokáže ale velmi úspěšně nabourat naše sebevědomí. Většinou se objevuje na nose, bradě, čele, v T-zóně, ale i na krku, nebo na zádech. Jsou to všechno místa, kde se nachází nejvyšší počet mazových žláz. A právě maz neboli sébum je za vznik akné zodpovědný. Když se totiž kožní póry ucpou nadbytečným mazem, akné je na světě.

Základem je správná péče

Ač jde pouze o malé pupínky, akné rozhodně nepodceňujte. Při jejich nesprávném ošetření může dojít k zanícení a tvorbě jizviček, které vám již nikdy nezmizí. Zapomeňte také na babské rady, domácí pokusy a svěřte se do rukou kožního lékaře, který vám doporučí ty nejvhodnější přípravky ušité akné na míru. Podle odborníků je dobrou volbou pro léčbu akné pečující krém od značky Bioderma Sébium Global. Velice intenzivně funguje na pupínky, černé tečky, zanícená bolestivá místa i podkožní akné. Je vhodný pro denní i noční použití, a pokud ho bude používat pravidelně, vaše akné se stane jednou provždy minulostí.

Jak akné spolehlivě zakrýt a přitom ho účinně léčit

Všichni to známe a všichni to děláme. V okamžiku, kdy se nám na obličeji objeví nevzhledný pupínek, ihned šaháme po korektoru nebo pudru a snažíme se ho za každou cenu zakrýt. Problém ale je, že takto se nám postižené místo ještě více zanítí a akné se zhorší. Řešením tohoto problému je nový tónující krém Sébium Global Cover od Biodermy. Aplikuje se ráno na vyčištěnou pleť. Účinkuje na všechny typy vašeho akné, dokonale zmatní vaši pleť až na 12 hodin. Díky univerzálnímu odstínu jej lze použít na každý tón pleti. Pleť je sjednocená. Den za dnem je jasnější a čistší. Součástí balení je zelený korektor s protizánětlivým účinkem, který si okamžitě poradí se zarudlou pokožkou. Kdykoliv a kdekoliv.

..
.. | Zdroj: Bioderma

Chtěli byste už na vždy skoncovat s akné? Toužíte po dokonale zdravé a krásné pleti? Podívejte se na další tipy, jak bojovat proti akné!

Pojďte si zasoutěžit o polaroid foťáky a balíčky produktů Sébium více informací naleznete zde.

..
.. | Zdroj: Bioderma