www.salindebiosel.cz

www.salindebiosel.cz Zdroj: www.salindebiosel.cz

Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit

Zdá se vám absurdní, že by mohla vaše pleť trpět takzvaným jojo efektem?  Ačkoliv to zní jako fikce, je to bohužel smutná realita, se kterou se dnes setkává skoro každá z nás. A přitom stačí tak málo a můžete jí zabránit. Jak? Čtěte dál!

Ano, opravdu máme na mysli nechvalně známý jojo efekt, který si většina z nás spojí s nějakou „zaručeně funkční" dietou. V rámci takových diet se tělo narychlo adaptuje na nový režim a po jejich skončení se ihned navrací do normálu, protože muselo v krátkodobém horizontu přivyknout zacházení, které mu není vlastní. Zpravidla si ponechá ještě nějaké to kilo navrch, aby se zásobilo před další pohromou. Podobně reaguje i naše pokožka. Jojo efekt pleti způsobují chemické ingredience, které sice napomůžou neznatelně vyhladit vrásky, ale zároveň na ní zanechají defekt, o kterém se v reklamách už nemluví. Všechny chemické konzervanty, parabeny a geneticky modifikované organismy, většinou uvedené maličkým písmem na zadní straně balení, pleť výrazně zatěžují. Po ukončení používání přípravku s obsahem běžných chemických aditiv vypadá unaveněji než před prvním použitím a díky odbourávání chemikálií má méně energie na regeneraci.

Navraťte pleti svěžest a zdraví ze zdrojů přírody

Dnešním trendem je přírodním bio kosmetika, co neškodí a zároveň funguje. Jednou z takových je i Salin de Biosel, italská značka původem z Říma. Salin de Biosel není žádný kosmetický nováček, má více než 30ti letou tradici a úspěšně se prodává po celé Evropě. Přináší netradiční koncept, v němž kombinuje tradiční a ověřené postupy. V Čechách se prodává od poloviny března v eshopových lékárnách Dr. Max. Neobsahuje žádné chemické ingredience a je dokonce vhodný i pro vegany!

www.salindebiosel.cz
www.salindebiosel.cz | Zdroj: www.salindebiosel.cz

Proč ho vyzkoušet? A proč funguje?

Všechny přípravky v sobě snoubí západní fytoterapii (léčbu rostlinami) a principy čínské medicíny. V rámci fytoterapie využívá více než 100 druhů rostlin, jejichž esence získává buď z kořenů či kůry stromů, listů nebo květů.

Přitom pracuje s energiemi, na kterých se zakládá čínská medicína. Jednoduše řečeno: naše pokožka má určitou energetickou hladinu, kterou je třeba harmonizovat. Trpíte na červené skvrny? Pokožku musíte ochladit (přípravky s esencemi rostlin, které žijí na stinných místech a v chladu (Yin rostliny). Má vaše pleť sklon k vysušování a tvorbě vrásek? Zahřejte ji produkty s ingrediencemi z květin a bylinek, které mají nejblíže slunci (Yang energie). Můžete vybírat z produktů, které se zaměřují na určitou problematiku. A to dává smysl.

www.salindebiosel.cz
www.salindebiosel.cz | Zdroj: www.salindebiosel.cz

Pokud vaší pleti chybí energie a potřebujete ji rozzářit, zvolte Bio Energisante Crémes květem máty vonné, kořenem ženšenu, květem lotusu a jojobovým olejem. Vhodný v kombinaci se sérem Yin (chladí, uklidňuje podrážděnou kůži) nebo sérem Yang (rozzařuje a omlazuje pleť).

www.salindebiosel.cz
www.salindebiosel.cz | Zdroj: www.salindebiosel.cz

Chcete-li se rozloučit s vráskami a mít krásnou a svěží pleť bez použití chemických preparátů, sáhněte po exkluzivním krému Bio Age z řady Bio Age, jejíž jedinečné produkty mají výborné a hlavně dlouhodobé výsledky.

www.salindebiosel.cz
www.salindebiosel.cz | Zdroj: www.salindebiosel.cz

Trápí vás akné a otevřené póry? Máte problematickou pleť? Pak je pro vás krém Eco Purez řady Eco Pure, která obsahuje výtažky z levandule a brukve a koloidní zlato, které zklidňuje podráždění, navrací pokožce jemný vzhled a posiluje eko-systém kožních buněk.

www.salindebiosel.cz
www.salindebiosel.cz | Zdroj: www.salindebiosel.cz

SALIN de BIOSEL exkluzivně nabízí e-shop lékárny Dr. Max.

Více informací na oficiálním webu značky www.salindebiosel.cz.