...

... Zdroj: Profimedia

Vyzkoušely jsme, jestli se přírodní make-up vyrovná tomu chemickému. Jak to dopadlo?
..
...
...
Se zdravíčky opatrně.
10
Fotogalerie

Pět snadných triků pro dokonalý make-up. Zvládne je každý!

V současné době je cool make-up, který působí co nejpřirozenějším dojmem. Právě takový však vyžaduje speciální přístup. Jak poznáte, že jste perfektně nalíčená?

Triky, které vám přinášíme, používá řada zkušených vizážistů. Zapamatujte si je, určitě se vám to vyplatí.

1. Najděte pravý neviditelný odstín. Musíte test provést přímo na obličeji. Nestačí barvu zkusit na krku nebo na ruce, protože tam je jiný typ kůže.

2. Zvolte nejvhodnější texturu. Suchá pleť potřebuje tekutou či krémovou konzistenci, normální tekutou, krémovou či pudrovou. Pokud máte mastnou pleť, použijte co nejlehčí konzistenci, aby neucpala póry. T-zónu pak poprašte pudrem.

3. Vyberte správnou formu nanášení. Platí, že přípravku spotřebujete méně, pokud jej aplikujete nějakým nástrojem, štětcem nebo houbičkou, nikoli prsty.

4. Nezapomeňte na ideální strategii. Když make-up není potřeba nanést na celý obličej, je nejlepší jej aplikovat jen na určité partie, třeba pupínky či žilky. Pak stačí použít korektor.

5. Svěží look. Chcete, aby váš make-up vypadal maximálně přirozeně? Na závěr líčení lehce poprašte tvář minerální vodou ve spreji. Je to v létě osvědčený trik, který obličej báječně osvěží.