Marks and Spencer

Marks and Spencer Zdroj: Marks and Spencer

Na zimní vlně stylově s M&S

Vychutnejte si zimní období se vším, co k němu patří. Vykročte bez obav do chladného počasí a nenechte se zaskočit větrem ani deštěm. Užívejte si zimní procházky spící krajinou i romanticky osvětlenými ulicemi. Každé období má přeci své jedinečné kouzlo. A jak praví staré norské přísloví: neexistuje špatné počasí, ale jen špatné oblečení. 

Britští návrháři z Marks & Spencer proto v zimní kolekci kladli důraz na to, aby oblečení poskytovalo dokonalé teplo i pohodlí a v žádném případě mu nechyběl styl. Oblečení z prvotřídních materiálů a s perfektním střihem se pak snadno stane spolehlivým štítem proti rozmarnému počasí.

Od šály po kabát

Za královnu sezóny návrháři z M&S právem zvolili vlnu. Na tento přírodní materiál se totiž můžete spolehnout i v těch nejdrsnějších podmínkách. Vlna dokáže skvěle držet teplo a zároveň také „dýchat“. Nenahradí ji sebelepší umělé vlákno, a se správnou péčí vám navíc vlněné oblečení vydrží dlouhé roky. Vlna je nejlepším společníkem pro celou zimu, a v nové kolekci M&S je proto zastoupeno hned několik jejích druhů. Za vůbec nejluxusnější je považována kašmírová vlna, která je velmi jemná a vyniká nedostižnou hřejivostí. Dopřát si ji můžete v šálách, svetrech i kabátech značky Marks & Spencer.

Marks and Spencer
Marks and Spencer | Zdroj: Marks and Spencer

Jemnost a hřejivost především

K zimě také neodmyslitelně patří elegantní svetry všeho druhu, barev i délek. V mrazivém počasí bez nich neuděláme ani krok a ve skříni jim minimálně na půl roku patří čestné místo. Netřeba zdůrazňovat, že největší službu nám prokážou právě svetry s vlnou. Nejenže snadno udrží teplo, ale přírodní materiál je navíc příjemný na omak. Kdo by se v zimě rád neschoulil do krásně hřejivého měkoučkého svetru! Nesmíme ovšem zapomenout ještě na jeden důležitý kousek šatníku, který v kombinaci s tímto přírodním vláknem tvoří nepostradatelný prvek zimní sezóny.

Marks and Spencer
Marks and Spencer | Zdroj: Marks and Spencer

Nejlepší investice

Dokonale padnoucí kabát z vlny či alespoň s její příměsí. Bez něj si už zimu ve městě nedokážeme představit. Vždyť v kabátu strávíme většinu chladných a mrazivých dnů. Proto je důležité pečlivě vybrat ten pravý, který si zamilujeme nejlépe na několik sezón. Základem je kabát rovného střihu v nadčasové neutrální barvě, který lze snadno kombinovat s jakýmkoliv outfitem. Skvělou volbou jsou také klasické vzory. Trendem je kostka v různých velikostech i odstínech zdůrazněná výraznými barvami. Doplnit ji stačí jednobarevnými kusy oblečení nebo naopak odvážně dalšími vzory. Pokud chcete v boji proti chladnému počasí zvítězit s elegancí, věřte, že vlna je tou správnou volbou!

Marks and Spencer
Marks and Spencer | Zdroj: Marks and Spencer

Nechce se vám v tomto sychravém počasí opouštět pohodlí domova? Máme pro vás tip: nalaďte sebe a svoji rodinu na sváteční náladu s novým Vánočním příběhem M&S o medvídku Paddingtonovi a jeho dobrodružství se zlodějem dárků.