Video placeholde

Veronika Arichteva a její oblíbené kousky: Zelená kabelka, kostkovaná sukně a sako!

Veronika Arichteva je jednou z nejvýraznějších tváří českého Instagramu. Ten, kdo sleduje její příspěvky, si určitě všiml, že v poslední době nedá dopustit na nápadně zelenou kabelku. Odkud ji má a jaké další kousky si v poslední době zamilovala?

"Baví mě originální barvy a to, že kabelky značky Bree nejsou zbytečně přeplácané," říká Veronika Arichteva, která si z široké nabídky vybrala křiklavě zelenou. Podle ní je to barva, která je na podzim ideální a navíc se hodí ke všemu, co Veronika ráda nosí. Také přiznala, že si ji pořídila zhruba před měsícem a půl a krom jednoho jediného dne, kdy zvolila k oblečení elegantní psaníčko, ji nosí pořád.

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva | Zdroj: profimedia.cz

A jaké další kousky jsou pro Veroniku teď v zimě nezbytné? "Není to asi úplně stěžejní kousek podzimního šatníku, ale před časem jsem si koupila kostkovanou sukni, která trochu připomíná velkou deku." Kromě této sukně si Veronika potrpí na saka, džíny a kožené bundy. Jak sama říká: "Nosím v podstatě pořád stejný styl, protože nemám ráda výstřihy a krátké sukně."

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva | Zdroj: profimedia.cz