KRM (Czech Republic) s.r.o.

KRM (Czech Republic) s.r.o. Zdroj: KRM (Czech Republic) s.r.o.

Milujete indigo barvu? Kromě džín ji teď můžete nosit i na botách a kabelkách

I když je tato přírodní inkoustová barva často spojována právě s džínami, není to zdaleka jen denim, na který se indigo používá. Ve skutečnosti představuje tato barva, kterou používali již ve starověkém Římě a Řecku, trendový odstín v široké škále oblastí – od módy, doplňků až po interiérový design. A nově se s ní lze pochlubit i na botách!

Krása nedokonalosti

Indigo se již několik sezón těší zvýšené popularitě a uznání ve světě módy, především mezi pokrokovými značkami, pracujícími s udržitelnými materiály. Většina z nás má v šatníku alespoň jedny oblíbené indigo džíny, známé pro svou sytou barvu, která graduje ze světlé modré do tmavé, a na kterých jsou po čase jasně vidět známky nošení.

KRM (Czech Republic) s.r.o.
KRM (Czech Republic) s.r.o. | Zdroj: KRM (Czech Republic) s.r.o.

Z džínů na kůži

Ani letošní rok popularita indiga neustává, tentokrát se ale po světě šíří ve zcela jiné podobě. Po tisíce let nebyl nikdo schopný zjistit, jak efektivně obarvit prémiovou hovězí a velbloudí kůži na barvu indigo blue. To se změnilo až s Ecco shoes, kde na to díky mnohačetným experimentům přišli.

KRM (Czech Republic) s.r.o.
KRM (Czech Republic) s.r.o. | Zdroj: KRM (Czech Republic) s.r.o.

Hit letošního jara – indigo boty

Díky tomuhle objevu následně vznikla nádherná kolekce s novými barvami, texturami a možnostmi využití pro obuv a kabelky ECCO Jaro/Léto 2018. Stejně jako na denimu, tak i na indigo botách jsou vidět známky nošení a jejich majitelé si teď mohou se svou obuví a kabelkami vybudovat osobní pouto. Ani jeden kousek totiž není stejný! Vlivem věku, počasí a dalších změn totiž postupem času produkt získává svůj vlastní individuální charakter či osobnost.

Kam pro novou Indigo kolekci?

Prodejny obuvi ECCO najdete po celé České republice v obchodních centrech. Můžete vyrazit do poboček v Praze, Plzni, Brně, Hradci Králové, Ostravě, Olomouci, Českých Budějovicích nebo Pardubicích.