.

. Zdroj: internal

5 trendů, bez kterých se na podzim neobejdete!

Kdybyste si měla každou sezónu pořídit všechno, co je právě v kurzu, pravděpodobně by vaše skříň praskla a peněženka zela prázdnotou. Už teď existuje minimálně dvacet trendů, které ovládnou letošní podzim, ale my jsme pro vás vybraly jen 5, které jsou podle nás stěžejní. 

Cokoliv červeného

Nejžhavější barva letošního podzimu je jednoznačně červená. Do svých kolekcí ji zařadili přední světoví návrháři, ale také konfekční značky. Červená je zkrátka barvou číslo jedna!Můžete vsadit na červené šaty, jako třeba vévodkyně Kate, vyměnit klasický černý křivák za červený nebo se trochu odvázat v provokativních saténových šatech. I každý drobný detail se počítá, takže jestli je na vás červené oblečení příliš nápadné, dejte šanci kabelkám, botám nebo náušnicím.

Podívejte se i na další žhavé trendy podzimu!

Pokračování 2 / 5

Kožená bunda

Stejně tak jako každý podzim, respektive celý rok, tak i letos nutně potřebujete koženou bundu. Pokud už doma máte klasiku v podobě černého křiváku, jste připravena! V případě, že se teprve chystáte obohatit svůj šatník o tento nesmrtelný kousek, pořiďte si křivák s nápisy, nápadnými kovovými ozdobami nebo klidně v úplně jiné barvě, než je černá. Teď už víte, že červená je top, ale co se kožených bundiček týká, zazáříte i v béžové, modré, zelené nebo růžové.

Pokračování 3 / 5

Cokoliv saténového

Saténové šaty a tílka už ovládly léto a plynule přechází i do podzimu. Vypadají totiž skvěle v kombinaci se svetry i kabáty a jednoduše se vrství. K šatům, tílkům a pyžamovým kompletům se právě přidávají ještě saka, halenky, volánové sukně nebo dlouhá kimona, která vypadají skvěle s džínami. Nebojte se satén zařadit do věcí na běžné nošení. Společně s klasickými materiály si skvěle rozumí!

Pokračování 4 / 5

Pruhovaná košile

Milovnice košilí a halenek mají už určitě trendy pruhovaný kousek ve své skříni. A protože se nejedná o žádný odvážný módní výstřelek, může si tuto košili pořídit opravdu každá z nás bez ohledu na věk nebo postavu. Klasický kancelářský a tak trochu usedlý kousek tak konečně dostává nový rozměr. Můžeme ji nosit k roztrhaným džínám nebo kraťasům.

Pokračování 5 / 5

Květované šaty

Vůbec vám nemusí být líto, že léto za chvíli skončí, protože spoustu letních kousků můžete nosit i na podzim. Třeba jako květované šaty, které jsou symbolem ženskosti a elegance. Nebojte se je kombinovat s bundičkami, svetry i třeba kotníčkovými botami. Květované šaty se totiž v průběhu let zařadily mezi kousky, které se hodí téměř ke všemu a roky se drží na módním výsluní.