.

. Zdroj: internal

5 tipů na trendy doplňky do města i do přírody

Doplňky mají kouzelnou moc proměnit obyčejné na stylové a jedinečné. Stačí jeden fikaně zvolený kousek, jako je šála, baret nebo čelenka, a světe, div se, ono to funguje a najednou je to svěží, trendy a v neposlední řadě i praktické.

Čelenka? Tisíckrát ano!

Taky během podzimních dní začínáte řešit, jakou zvolit pokrývku hlavy? Čepice, čelenka, baret, klobouk… Možností je hodně a nikdo netvrdí, že nemůžete vlastnit od každého něco. Pokud ale hledáte zlatou střední cestu, najdete čelenku. Pryč jsou doby nevzhledných tlustých čelenek. Proběhla totiž čelenková revoluce, která dala vzniknout krásným, praktickým a sametovým kouskům! A samet, jak všechny víme, je letos maximálně in.

.....
..... | Zdroj: C&A

Podzimní šálování

Šála je zcela určitě nejvariabilnější část oděvu. Prvořadá je stále její praktická funkce, kterou je ochrana před zimou a větrem, nicméně taková šála uspokojí i kreativní ženské já, protože nabízí nepřebernou škálu střihů, barev i materiálů. Naším favoritem je tzv. šála nekonečná, která je mezi šálami ta nejvychytanější. A důvod? Nikde nic nečouhá, netřeba část šály zastrkovat, aranžovat, přehazovat přes kabelku nebo uvazovat do uzlu. Nekonečná šála se obtočí kolem krku a jde se do světa.

.....
..... | Zdroj: C&A

Mistr Klóbrc

Nezvažovala jste až doteď koupi klobouku nebo se momentálně snažíte rozhoupat? Za nás určitě neváhejte, jakmile si totiž jednou klobouk nasadíte, nedáte na něj v budoucnu dopustit! Je jedno, jestli máte rovné, kudrnaté, krátké či dlouhé vlasy, klobouk vypadá skvěle téměř na každé hlavě a disponuje jakýmsi elegantním šmrncem. Mistr Klóbrc si získal čestné místo v šatníku mnoha a mnoha elegantních žen.

.....
..... | Zdroj: C&A

Hlavně klid a ruce v teple

Některé z nás rukavicím neholdují, ztrácí se, sundáváte je, zase nandáváte a tak pořád dokola. Nedá se ale svítit. Ruce musí být v teple, a tak je řešením vytvořit si k rukavicím pozitivní přátelský vztah a vybrat si takové, které budete milovat za to, že udržují ručky v teple, a za to, že vypadají dobře. Ony totiž vážně vypadají dobře! Rukavice jsou věrný doplněk jak na ples, tak do zimních ulic i do lesa. Náš TIP: Kůže a černá barva je geniální kombinace.

.....
..... | Zdroj: C&A