Sametová a lesklá košilka

Sametová a lesklá košilka Zdroj: Eurofashion – Naturana

Sexy i pohodlně
Příjemné pyžamo
Neotřelá kombinace barev i vzorů
Růžová pro zimní večery
Příjemné řešení na zimu
7
Fotogalerie

Trendy a pohodlně: Tipy na noční a volnočasové prádlo

V kvalitním nočním prádle z příjemných materiálů se hned usíná lépe, jak se říká: „jako v bavlnce“. Podívejte se s námi na aktuální trendy v nočním a volnočasovém prádle, které by ve vašem šatníku určitě neměly chybět.

Podzim a odpočinek

Noční prádlo z bavlny, která je jemná, měkká, poddajná, pevná, pružná, prodyšná a velmi dobře saje pot, zůstává stále nejoblíbenější. Přírodní materiály naše tělo prostě miluje! Své příznivce si ovšem velmi rychle získává také měkká, lehoučká, splývavá a na dotek příjemná viskóza.

Chladné zimní večery v teple

V podzimním a zimním období si nejvíce vybíráme teplá pyžama a noční košile s dlouhými nohavicemi a rukávy, která hezky zahřejí. Po horké koupeli navíc přijde vhod i příjemný a dokonale padnoucí župánek. Zachumlání se do župánku je nejen skvělým rituálem jak relaxovat, ale také jak předejít nachlazení.

Hlavně pohodlně

Hranice mezi tím, co slouží k nošení na doma, a tím, co je vhodné pro nošení na ven se často velmi prolínají a postupně stírají. Volnočasové prádlo je navrženo tak, aby poskytovalo pohodlí, takže dny v něm budou příjemnější a večery relaxační. V ležérním topu a teplákových kalhotách můžete lenošit na gauči v obývacím pokoji nebo jít na odpolední procházku.

Nevšední potěšení

Toužíte-li po něčem neobvyklém, zvolte pastelové barvičky a hravé potisky. Hlavní roli zaujímá mikromodal, který je hladký, jemný a hedvábně lesklý. Svou měkkost a zářivé barvy si navíc udrží i po opakovaném praní. Zkombinujete-li k němu top nebo lehký kabátek z jemné krajky, získáte další originální model.

Inspirujte se trendovým módním prádlem v naší fotogalerii, prohlédněte si novinky na www.naturana-plavky-pradlo.cz a navštivte náš partnerský e-shopwww.hobi.cz.

Trendy a pohodlně: Tipy na noční a volnočasové prádlo

Sametová a lesklá košilka
Sametová a lesklá košilka | Zdroj: Eurofashion – Naturana
Sexy i pohodlně
Sexy i pohodlně | Zdroj: Eurofashion – Naturana
Příjemné pyžamo
Příjemné pyžamo | Zdroj: Eurofashion – Naturana
Neotřelá kombinace barev i vzorů
Neotřelá kombinace barev i vzorů | Zdroj: Eurofashion – Naturana
Růžová pro zimní večery
Růžová pro zimní večery | Zdroj: Eurofashion – Naturana
Příjemné řešení na zimu
Příjemné řešení na zimu | Zdroj: Eurofashion – Naturana
Sexy i pohodlně zároveň
Sexy i pohodlně zároveň | Zdroj: Eurofashion – Naturana